Hírek

Ugrai a DVTK-ba igazolt – hivatalos

A Diósgyőr hivatalos honlapján jelentett be, hogy leigazolta a Haladás 23 éves támadóját, Ugrai Rolandot. A csatár három éves szerződést kötött a klubbal, és már csatlakozott is a kerethez.

A Szombathelyen nevelkedett, de a Ferencvárost is megjárt labdarúgó a korosztályos válogatott szereplések után Bernd Storck szövetségi kapitány figyelmét is felhívta magára, aki meghívta őt a felnőtt válogatott februári összetartására is.

– Nagyon örültem a DVTK megkeresésnek, már decemberben megtörtént a kapcsolatfelvétel, sajnos akkor nem jött össze ez a transzfer. Hosszú idő telt el azóta, de most végre sikerült pontot tenni a végére. A DVTK nagyon jó benyomást tett rám, szép futballt játszó csapat, ami nekem kifejezetten tetszik. A Diósgyőr nem tűzhet ki maga elé kis célokat, konkrét helyezést nem szeretnék mondani, de minél előrébb szeretnénk végezni a tabellán. Egy-két további erősítéssel nagy céljaink lehetnek – mondta el Ugrai Roland, akivel kapcsolatban Benczés Tamás, a DVTK sportigazgatója megjegyezte, bár komoly anyagi áldozatokat hozott a klub, a fiatal, gólerős és kiválóan cselező csatár megszerzéséért ez megérte.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik