Hírek

Belga sztárcsapattal is meccsel a Fradi

A Standard Liége érkezik felkészülési mérkőzésre a Groupama Arénába.

A Ferencvárosi Torna Club hivatalos honlapján jelentette be, hogy a csapat július 6-án a nagynevű Standard Liége együttesével játszik felkészülési mérkőzést a Masped Kupa keretein belül.

A belga csapat kupagyőzelmével már biztosan ott lesz a 2016/2017-es szezon Európa Liga csoportkörében, tehát a Bajnokok Ligája selejtezőjére készülő zöld-fehérek aktuális állapotát egy, a magyarnál erősebb ligából érkező, nemzetközi szinten is jegyzett csapat ellen mérheti le Thomas Doll.

– A MASPED Csoport, mint száz százalékban magyar tulajdonú, sportot szerető társaság számára kiemelten fontos a magyar sport támogatása – nyilatkozta Cseh Ottó, a Masped vezérigazgatója. – Büszkék vagyunk minden egyes magyar sportolóra és különösen az Eb-n rég óta várt sikert elérő magyar labdarúgó válogatottra, melynek több tagja is a Ferencváros csapatát erősíti. Bízunk benne, hogy támogatásunkkal hozzájárulhatunk a Fradi sikereihez mind a hazai, mind pedig a nemzetközi porondon és éppen ezért örömmel csatlakoztunk ehhez a kezdeményezéshez névadó szponzorként. Reméljük, hogy újdonsült Eb-hőseinket minél többen tekintik meg a Groupama Arénában – olvasható a fradi.hu-n.

A találkozó július 6-án 18 órakor kezdődik.

Olvasói sztorik