Hírek

Kalmár Zsolt a Lipcsénél kezdi meg a felkészülést

A 21 éves középpályásnak nincs ellenére a kölcsönadás gondolata sem.

Kalmár Zsolt jól megérdemelt szabadságot tölti, a 21 éves középpályás azonban a szünetben sem lazít, hiszen az ETO-pályán tartja magát formában, hogy jó erőállapotban jelentkezhessen munkára a Bundesliga rajtjára készülő RB Leipzignél.

A Győr+ TV vendége legutóbb a Lipcse játékosa volt, akit a folytatásról is kérdeztek.
– Jövő héten megyek vissza Lipcsébe, lesznek orvosi felmérések, tesztek, és utána kezdjük meg a felkészülést az új szezonra. Úgy gondolom, az alapozást a Lipcsénél kezdem meg, utána pedig döntünk a jövőmről, kiderül, hogy kellek-e a Lipcsének vagy sem, vagy esetleg ismét kölcsönadásban gondolkodnak a klubnál. Pontosan még nem tudom megmondani, hogyan alakul a jövőm. Természetesen mindent megteszek azért, hogy kezdő legyek a lipcseieknél – árulta el Kalmár Zsolt, aki azt is megjegyezte, nincs ellenére a kölcsönadás, de reméli, ez esetben olyan a Bundesliga II-es csapathoz kerül, ahol a feljutásért küzdhet.

A 21 éves középpályás azt is hangsúlyozta, tudja, a remek Eb-szereplés után nehéz lesz beverekednie magát a magyar nemzeti tizenegybe, de reméli a világbajnoki-selejtezős sorozatban bizonyíthat.

– Biztosan nehéz lesz bekerülni a válogatottba, hiszen az Európa-bajnokságon remek teljesítményt nyújtottak a fiúk. Úgy érzem, ha folyamatosan játéklehetőséghez jutok és keményen dolgozom az új szezonban, akkor biztosan megkapom az esélyt Bernd Storcktól – zárta szavait Kalmár.

Olvasói sztorik