Hírek

Jelentős erősítésekre kerülhet sor Mezőkövesden

Egy magyar válogatott és négy NB I-es játékos mellett légiós támadó is érkezhet, illetve maradhat.

Első felkészülési mérkőzésén kisebb meglepetésre megverte az NB I-es újonc Mezőkövesd-Zsóry az Európa Ligára készülő Debreceni VSC-t. A 3-2-es mérkőzésen számos újonc pályára lépett a kövesdieknél.

Ilyen volt Stipe Bacelic-Grgic és Branko Pauljevic, a Puskás Akadémia játékosai, Marek Strestík az MTK-tól, illetve a 30 éves, legutóbb az AEL Limasszolnál szereplő román Mihai Dina – ők mindannyian próbajátékosok, a boon.hu információi szerint sorsukról a héten dönt a Pintér Attila-vezette szakmai stáb.

Szintén nem tisztázott a Mezőkövesd két kölcsönjátékosának, a paksi Vági Andrásnak és a magyar válogatott, szombathelyi Devecseri Szilárdnak a helyzete sem. Ők elméletileg június 30-ig vannak kölcsönben a matyóvárosiaknál, de Hagyacki József ügyvezető igazgató tájékoztatása szerint sorsukról napokon belül döntés születhet.

Úgy tudjuk, távozhat a csapattól a tehetséges fiatal játékos, Csirmaz István is, aki iránt jó néhány NB II-es csapat is komolyan érdeklődik, a 21 éves támadó pedig a több játéklehetőség reményében hajlandó lenne a váltásra.

Olvasói sztorik