Hírek

Jobbhátvéddel erősít a DVSC

Bokros Tibor három évre írt alá.

Bokros Tibor egy ideje már a Debreceni VSC-TEVA csapatával készül, több edzőmérkőzésen is pályára lépett. A 26 éves, 185 centi magas jobbhátvéddel végül hároméves szerződést kötött a klub – írja a csapat hivatalos honlapja.

Bokros a DVTK-ban nevelkedett, ahol 19 évesen tíz mérkőzésen lépett pályára az élvonalban, majd az NB II-ben szereplő Bőcs színeiben 43 mérkőzést játszott. Ezt követően a szintén másodosztályban szereplő Balmazújváros együttesébe igazolt, ahol 106 mérkőzésen szerepelt, három gól szerzett.

– A lehető legjobb döntést hoztam azzal, hogy Debrecenbe igazoltam. Örülök, hogy a DVSC-TEVA játékosa lehetek, óriási megtiszteltetés számomra. Egy ilyen csapatnak nem lehet nemet mondani, boldogan érkeztem a Lokihoz – mondta a DVSC-TEVA új szerzeménye. – Ismerem a tudásomat, képesnek tartom magam arra, hogy folyamatosan játsszak az első csapatban. Erősségeim közé tartozik a szerelőkészségem, a játék olvasása, de a támadásokba való belépést is kiemelném. Nem vagyok egy forrófejű játékos, inkább nyugalmat próbálok árasztani a pályán. Fő célom, hogy a lehető legjobb formámat hozzam az edzéseken és a pályán egyaránt. A beilleszkedés könnyen ment, a csapatból már ismertem két-három játékos régebbről, de szerencsére a többiek is gyorsan elfogadtak. Több Loki- és válogatott meccset is megnéztem már a Nagyerdei Stadionban, remélem a pályán a szurkolók elvárásainak megfelelően tudok majd teljesíteni.