Hírek

Gólok!!!!!!!!!!!!

Asane-Raufoss +2.5!

A norvég másodosztályban nem áll meg az élet: ma gólokra fogadunk!
A házigazda a 6. helyen áll 18 egységgel, otthoni mérlege nem rossz, 3-2-1, ehhez 13-6-os gólkülönbség társul. A formája nem az igazi, két idegenbeli zakó között otthon csak remizni tudott. A keretében egy jobbszélső eltiltását tölti, a házi gólkirály viszont ismét bevetésre készen áll. Saját stadionjában gólratörően futballoznak a narancssárga-kékek, hat fellépésük közül 4-szer jött az over tipp.
A Raufoss csak a 15. 9 ponttal, idegenben két iksz mellett négyszer megégtek a sárga-feketék. A formájuk tragikus, május eleje óta nem nyertek, az utolsó két bajnokijukat elveszítették. A keretben egy bekk huzamosabb ideje sérült, eltiltott nincs. Az over-under mutatójuk 6/6, vendégségben 3/3.
A közelmúltban nem találkozott egymással a két alakulat, de amikor legutóbb összefutottak, akkor mindkét bajnoki 4-4 gólt hozott. Ma is jó esély van a találatokra, a +2.5 simán benne van a pakliban. Mi erre fogadunk!

Svájc-Franciaország Mindkét fél betalál: IGEN!

A csoportelsőségről dönt a mai összecsapás: a gólváltás jó opció lehet…
A svájciak Albánia legyőzésével kezdték a sorozatot: gyorsan előnybe kerültek a helvétek, majd a balkániak emberhátrányba kerültek. A meccset uralták Mehmediék, ám újabb gólt nem értek el – sőt, a végén még kaphattak volna is egyet, ám Gashi ziccerben rontott. Petkovics mester alakulata nem sziporkázott a nyitányon, de a három pontot behúzta. A folytatásban a románokkal találkoztak Behramiék. A gárda a Sommer – Lichtsteiner, Schär, Djourou, R. Rodríguez – Behrami, G. Xhaka – Shaqiri (Tarashaj, 91.), Dzemaili (Lang, 83.), Mehmedi – Seferovic (Embolo, 63.) összetételben szerepelt. A helyzetekig ismételten eljutottak Seferovicék, de a ziccerek kihasználásával ezúttal is gond volt. A románok egy véleményes tizenegyessel vezetést szereztek, amelyet a második játékrészben kiegyenlítettek a svájciak. Utána már nem nagyon történt semmi érdemleges, mintha mindkét brigád beletörődött volna a döntetlenbe. A piros-fehérek nem futballoznak rosszul, de egyelőre egy gólerős center nagyon hiányzik a csapatból. Seferovic és Embolo eddig nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket.
A házigazda bebiztosította továbbjutását, miután mindkét eddigi csoportmeccsét megnyerte. De hogyan… Az Eb első mérkőzésén 2-1-re verték Ramiék a románokat, de a játék közel sem volt meggyőző. A felkészülési időszakban sokszor villogó gall támadósor szinte észrevehetetlen volt, Pogba nem tudott szervezni, és ha nincs Payet őrült nagy bombája, bizony magyarázkodhatott volna Deschamps mester.
A második fellépés előtt belenyúlt a csapatra a szövetségi kapitány, kihagyta Griezmannt és Pogbát, mondván, intenzívebb szélsőjátékot vár el alakulatától. Finoman fogalmazva sem jött ez össze az albánok ellen, akik szervezetten védekeztek, és olykor bizony ellencsapást is mértek Lloris kapujára. A Lloris – Sagna, Rami, Koscielny, Evra – Kanté, Matuidi – Coman (Griezmann, 68.), Payet, Martial (Pogba, a szünetben) – Giroud (Gignac, 77.) összetételű nemzeti csapat erőlködött, a hajrára benyomta a balkániakat, és végül ennek meg is lett az eredménye. 2-0-ra “diadalmaskodtak” a franciák… A játék, ja, azt inkább hagyjuk…
Mindkét mérkőzésen zavarba lehetett hozni Koscielnyéket, és a svájciak is meglephetik majd a gall hátsó alakzatot. Elnézve a két együttes formáját, leginkább a gólváltásban érzünk értéket, mi erre fogadunk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik