Hírek

Sándor György hazatér és Felcsúton folytatja

Legutóbb az ausztrál Perth Glory FC-nél szerepelt a 32 éves középpályás, a felkészülést már Felcsúton kezdi meg.

Szerda reggel az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokkal és felmérésekkel megkezdődött a nyári felkészülés a Puskás Akadémia FC számára – olvasható a klub oldalán. Az első edzése jövő hét hétfőn délelőtt lesz a csapatnak, a héten labor, sportorvosi vizsgálat, EKG, szívultrahang és spiroergometria vár a fiúkra. Bognár György, a PAFC szakmai felelőse elárulta, milyen változások történtek a keretben, hogy alakul a felkészülés programja és kiket tart a legnagyobb ellenfélnek – olvasható a felcsúti klub honlapján.

Szerda reggel megkezdődött a felkészülés a következő idényre. Készen áll a csapat?
– Nagyrészt kialakult a keretünk. Az elmúlt hetekben realizálódott egy-két játékosnak a szerződtetése. Ajkáról a kapuba Gőcze Gergőt, Szolnokról középcsatárként Gajdos Zsoltot, jobb-és baloldalon is bevethető szélsőnek pedig Csákvárról Molnár Csabát igazoltuk le. Nagy örömünkre kedden sikerült megállapodnunk Sándor Györggyel is, aki jövőre szintén a Puskásban játszik majd.

Mi a helyzet a korábbi PAFC játékosokkal?
– Az NB II-es versenykiírás nem teszi lehetővé, hogy külföldieket játszassunk, sőt két 1996-os vagy annál fiatalabb játékosnak kötelező játszani a kezdőcsapatban. Ezeket a szabályokat figyelembe véve próbáltuk kialakítani a keretünket. A külföldiek helyett olyan fiatalok csatlakoznak hozzánk az akadémiáról, akiknek véleményem szerint a képességeik alapján itt a helyük. Lipcsei Ádám és Tóth Balázs már eddig is az első csapathoz tartozott, hozzájuk csatlakozik Óvári Zsolt, Szabó Bence, Péter Bence és Tóth Bence, de ne felejtsük el, hogy a fiatal szabályba belefér Spandler Csaba és Makrai Gábor is, akik Csákvárról térnek vissza Felcsútra. Minden olyan magyar játékosra, akinek szerződése van a klubbal és tavaly az első osztályban szerepelt, számítok. Természetesen előfordul, hogy érkezik egy-egy olyan ajánlat, ami a játékosnak és a klubnak is kivételes, azt nyilvánvalóan megfontoljuk.

A teljes interjú ezen a linken érthető el.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik