Hírek

A Medosz Büfé nyerte a Pók Kupát

Ismét rangos tornát rendeztek Halason.

Gyorsan szeretnél értesülni a Bácskiskunfoci híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Már 13. alkalommal rendezte meg a Kiskunhalasi FC és a Sóstó Csárda az egykori kiváló edző, vendéglátós, Gulyás József emlékére a Pók Kupát. Az örökifjú focisták ezúttal is parázs meccseket hoztak össze, érdekesség, hogy a tavalyi győztes Soltvadkert nem került be a legjobb négy közé sem. Az aranyérem a Medosz Büfé játékosainak nyakába került, miután a döntőben legyőzték a Leverpool csapatát.

Nyolc csapat nevezett az idei, sorrendben 13. Pók Kupára. Ahogy az az elmúlt 12 alkalommal megszokhattuk, a Kiskunhalasi FC és a Sóstó Csárda közös focitornáját mindig Gulyás József születésnapjához legközelebbi szombaton rendezik. Ezúttal két négyes csoportban kezdődtek a küzdelmek. Fiatalos lendület, akarat, fifikás megoldások és persze szép gólok jellemezték a meccseket, ezen a napon eltűntek a plusz kilók és a sörpocak sem jelentett akadályt. A tavalyi győztes és az előző öt kiírásból háromszor aranyérmes Soltvadkert nem jutott be a legjobb négy csapat közé.

A két csoportmásodik, a Józsi számára oly kedves Jászszentlászló és a Kiskunmajsa volt, kettejük bronzmeccsét a majsaiak nyerték 6-2-re. A döntőben a Medosz Büfé és a Leverpool szerette volna megnyerni az aranyérmet. Ez két góljának köszönhetően a Medosznak sikerült, így idén új név került fel a kupára.

Végeredmény:

1. Medosz Büfé, 2. Leverpool, 3. Kiskunmajsa, 4. Jászszentlászló, 5. Jánoshalma, 6. Halas Taxi, 7. Soltvadkert, 8. Forráskút.

Szép volt, fiúk!

Forrás:www.halasmedia.hu

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Olvasói sztorik