Hírek

FOTÓ: falusi pályán focizott Dárdai

A csóri pályán játszott a Dárdai Pál és Barátai névre keresztelt csapat.

A csóri pályán játszott egymás ellen a Dárdai Pál és Barátai névre keresztelt csapat és a Csór-Masterplast öregfiúk gárdája pénteken. A rendezvény apropóját az adta, hogy augusztusban Székesfehérvár kispályás Európa-bajnokságnak ad otthont.

A torna jótékonysági kampányának első állomása volt a csóri futballpálya, a kampány célja pedig nemes, hiszen a fehérvári rászoruló, fogyatékos és mássággal élő gyerekeket szeretnék sporteszközhöz juttatni.

Az esemény rangjához méltóan a német futballidény legjobb edzőjének választott, 61-szeres magyar válogatott Dárdai Pál érkezése adott örömre okot. Fiával tartott édesapja, idősebb Dárdai Pál, akinél annak ellenére, hogy betöltötte 65. életévét, még mindig jó helyen van a labda.

További kiválóságoknak sem voltak híján, mivel Egressy Gábor, Fehér Csaba, illetve a hazaiaknál Kuttor Attila és ifj. Horváth Gábor, valamint Nagy Lajos is a pályán volt. A játékvezető személye szintén jó választásnak tűnt, a minap az 50. életévét betöltő Arany Tamás dirigált.

Az egyébként mozgalmas, látványos megoldásokban bővelkedő találkozó 5-5-tel zárult, mindkét csapat megelégedésére – írja a feol.hu.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik