Hírek

Barátságos és bajnoki!

Csehország-Dél-Korea 1-es és +2.5!

Az Eb-re készülő csehek jó formában vannak, az ázsiaiak ellen sem hibáznak…
Csehország megnyerte csoportját, pedig nem volt egyszerű dolga, hiszen Hollandia, Törökország és Izland is komoly játékerőt képvisel. A védelemmel azért akadtak gondok, a többi csoportelsőhöz mérten sok gólt kaptak Pavel Vrba fiai. A felkészülési időszakban eleinte botladoztak Rosickyék, kikaptak a skótoktól és a lengyelektől is, viszont a március végi, svédek elleni ikszet követően elverték Máltát, majd a napokban Ausztriában az oroszokat is. A keretben vannak rutinos futballisták, Cech, Kadlec, Necid vagy éppen Lafata fontos szerepet kaphat a szövetségi kapitánytól.
Az Európában túrázó dél-koreai alakulat a héten már beleszaladt egy alapos verésbe: Salzburgban a spanyolok 6-1-re verték őket. A saját kontinensükön nincsenek hozzászokva ilyen minőségű ellenfelekhez a piros-kékek, akik néhány meghatározó játékosukat nem is hozták el az edzőtáborba. A formájuk a mostani, csúfos zakó előtt egészen biztató volt, sorra nyerték a mérkőzéseket a vébé-selejtező csoportjában.
Ma viszont ismét kapitulálhatnak az ázsiaiak, a csehek gólgazdag mérkőzésen verik őket. Tippünk így: 1-es és +2.5!

Kongsvinger-Sandefjord +2.5! Mindkét fél betalál: IGEN!

A norvég második vonalban a listavezető erős középcsapathoz látogat: nem a védelmekről szól majd a kilencven perc…
A Kongsvinger tavaly még a harmadik vonalban szerepelt, de miután megnyerte csoportját, osztályt válthatott. A kék-fehérek vereséggel kezdtek, de utána öt mérkőzésen veretlenek maradtak, és behúztak négyet ezek közül. Majd viszont megint jött a visszaesés, négy fellépésen egyetlen pont – így jelenleg 14 egységgel a 7. helyen tanyáznak. Odahaza 3-0-2 a mérlegük, az over/under mutatójuk pedig 9/1. A keretben egy védő eltiltását tölti.
A Sandefjord is újonc, de a gárda az első osztályból esett ki. Most viszont jól szerepel, a visszajutás a cél, és eddig nem is vallanak szégyent a veterán Kovács Pétert is soraiban tudó vendégek. Remek szériát futnak, hét bajnokit nyertek meg sorozatban. Az élről várják a folytatást 25 ponttal, ehhez 4-0-1-es vendégsor (9-4) társul. A társulat eddig csak egy alkalommal nem talált be a túrákon, egyébként mindig legalább kétszer. Over/under statisztikája 6/4. A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.
A mérkőzés esélyese a Sandefjord, az x2-es tipp el is megy, de nagyobb értéket látunk a találatokban: a +2.6-ös opció 1,6-ért kifejezetten kecsegtetőnek tűnik. Mi erre fogadunk!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!