Hírek

Angliából Brazíliába…

Ma megint egy barátságos meccsel és egy bajnokival készülünk...

Anglia-Portugália 2-3 gól!

Szoros mérkőzéssel számolunk…
Roy Hodgson szövetségi kapitány nagyszerűen készítette fel csapatát a csoportküzdelmekre, Rooneyék valamennyi selejtezőjüket megnyerték, Svájcnak és Szlovéniának sansza sem volt arra, hogy megszorítsák Kane-éket. A gárda a csoportmeccsek után is jól teljesít, verték a németeket, a franciákat, a törököket és az ausztrálokat, egyedül csak a hollandoktól kaptak ki. A kontinensviadalon elméletileg megoldható feladat vár az angolokra, főleg akkor, ha Vardyék hozzák az eddig megszokott formájukat.
A luzitánok sem botladoztak különösebben a csoportjukban, így magabiztosan végeztek az ötös élén. A gárda a felkészülési időszakban ért el azért furcsa eredményeket (kikaptak például a bolgároktól), de az utolsó két fellépésükön elintézték a belgákat és a norvégokat. A keret erős, különösen az előrejátékban, nagy kérdés, hogy a sérülése miatt a szezon végére kissé halványabban teljesítő Cristiano Ronaldo milyen formában érkezik Franciaországba.
Az angolok mostanság ráálltak a két-három gólos ütközetekre, és ma sem várunk extra eltérést az eddig megszokottaktól. A portugálokban van is potenciál, így gólváltást és 2-3 találatot várunk a kilencven perctől.

Palmeiras-Gremio Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

A vendégek eddig még nem kaptak gólt. Eddig…
A brazil bajnokságban az 5. fordulót rendezik hét közben. A Palmeiras a középmezőnyből várta a játéknapot, miután négy fellépése közül kettőt megnyert, kettőt pedig elbukott. Odahaza, az Allianz Parque-ban két magabiztos sikert könyvelhetett el, vendégségben viszont mindkétszer egy találattal kikapott. Formája ennek megfelelően kiszámítható. A gárdánál március közepétől Cuca mester látja el a vezetőedzői feladatokat, és a zöldeknél van azért kellő rutin is a keretben, elég, ha csak a BL-győztes Ze Robertót említjük. A 4-2-3-1-es hadrend nem változik, minden bizonnyal nekirontanak ellenfelüknek Alecsandróék.
A Gremio eddig remekel, négy mérkőzésen 10 egységet gyűjtöttek a kékek, és még csak gólt sem kaptak! A nyitó fordulóban a tavalyi bajnok Corinthiansnál remiztek a kékek, majd sorozatban behúztak három bajnokit. Vendégségben 1-1-0 a statisztikájuk. A Porto Allegre-i együttes nagyszerű formát mutat, és Roger mester egy védőn kívül az egész kerettel kalkulálhat.
A Palmeiras otthonában erős, a Gremio viszont veszélyes bárkire. A kék-feketék még nem kaptak gólt, ez a sorozat ma megtörhet. Viszont Bobóék is betalálhatnak, így a gólváltás tűnik a legjobb opciónak!

Olvasói sztorik