Hírek

Belga siker és gólok!

Két barátságos mérkőzésnek jártunk ma utána...

Belgium-Finnország 1-es és +2.5!

Az Eb-re készülő belga együttes könnyedén elintézi az északiakat.
Belgium gőzerővel készül a kontinensviadalra, Marc Wilmots együttese pedig kezd egyre jobb formába lendülni. A selejtezők alatt is magabiztosak voltak a vörösök, a támadósoruk parádés volt, és összességében is rendben volt Lukakuék teljesítménye. A 10 tétmeccsük közül hetet megnyertek, kétszer remiztek, és csak Walesben kaptak ki. A felkészülési időszakban is jól megy de Bruynééknek, az olaszokat verték, a portugáloktól kikaptak, a napokban pedig nyertek Svájcban. Hazardék otthon erősek, egyedül Bale-ék úszták meg verés nélkül a belga túrát.
Finnország leszerepelt a selejtezőkben, az északiak mindössze a 4. helyen zártak a mi csoportunkban. Esélyük sem volt a jobb helyezésre, 3-3-4-es mérlegükhöz 9-10-es gólkülönbség társult – a csatársor tehát járt csúcsra a csoportmérkőzéseken. A kispadon is váltás történt közben, épp a mieinktől elszenvedett hazai vereséget követően 2015 nyarán. A sorozat végezte után négy felkészülési meccset vívtak a fehér-kékek, és mindannyiszor kikaptak, nem is kicsit. Ami elszomorító, hogy gólt sem rúgtak Markku Kanerva fiai… Alig ha ma táltosodnak meg a fiúk…
A belga támadógépezet félelmetes, Bentekéék magabiztos győzelmet arathatnak a gyengécske finnek ellen. Sima hazai győzelmet és legalább három találatot várunk!

Lengyelország-Hollandia Mindkét fél betalál: IGEN!

Mindkét társulat támadójátéka erős, így a gólváltás szimpatikus opciónak tűnik.
A lengyelek a 2. helyen végeztek csoportjukban, így egyenes ágon szerezték meg az Eb-kvótát. A fehér-pirosak 6-3-1-es sort produkáltak a csoportban, legyőzték a németeket is, egyetlen vereségük is Lahmék nevéhez fűződik. Otthonukban csak a skótok tudtak pontot szerezni, többi ellenfelüket elverték. A sorozat óta is száguldanak Lewandowskiék: Izland, Csehország, Szerbia és Finnország is megadta magát Piszczekéknek. A keret erős, és a formára sem lehet panasz.
Hollandia nélkül rendezik meg a gall Eb-t, a narancsosok szégyen szemre csak a 4. helyen zártak csoportjukban: Csehország, Izland és Törökország is megelőzte Blindéket. A gárda 10 találkozón 17-14-es gólkülönbséget hozott össze, amely azért beszédes adat: a támadósor nem tette rosszul a dolgát, viszont a védelem… És a selejtezők óta sem sokat változott a helyzet: elől de Jongék termelik a gólokat, de hátul még nagy a fejetlenség. Verték az angolokat és Walest, kikaptak a franciáktól, ikszeltek az írekkel. Mind a négy találkozón szépen estek találatok…
Mindkét fél betalál, ezt az opciót tartjuk a legideálisabbnak, bevallottan elsősorban a hollandokra alapozva a tippet…

Olvasói sztorik