Hírek

Bréking! Kiszabadították az elrabolt csatárt

Sikerült kiszabadítani a mexikói Alan Pulidót, az Olympiakosz csatárát néhány órával azután, hogy vasárnapra virradó éjszaka elrabolták hazája egyik legveszélyesebb államában, az északkeleti Tamaulipasban.

A biztonsági erők hétfői közleménye szerint a focistát vasárnap éjszaka szabadították ki a szövetségi és tartományi erők részvételével, hajtóvadászatot indítva a 25 éves labdarúgó elrablói ellen.

Pulido sérülten, bekötözött kézzel jelent meg Egidio Torre Cantu, Tamaulipas kormányzója oldalán egy hétfői sajtótájékoztatón, de újságírói kérdésre azt válaszolta, hogy “nagyon jól van”. A kormányzó azt mondta, a hatóságok vizsgálódnak az ügyben, és amint újabb információ jut a birtokukba, nyilvánosságra hozzák.

Tamaulipas államügyésze újságíróknak nyilatkozva elmondta, hogy Pulidót szombat este rabolták el szülővárosában, az állam fővárosában, Ciudad Victoriában, miután hazaindult egy partiról. Autóját, amelyben egy fiatal nővel utazott, megállították fegyveresek. A nőt azonnal elengedték, a sportolót pedig magukkal vitték.

Evaristo Gutierrez rendőrségi szóvivő azt mondta, egy gyanúsítottat őrizetbe vettek.

Pulido tagja volt hazája válogatottjának a 2014-es brazíliai világbajnokságon. Játszott a görög Levadiakoszban és a Tigres mexikói klubban is. A jövő héten kezdődő Copa América labdarúgó-kupára nem hívták meg a mexikói válogatottba.

Olvasói sztorik