Hírek

A volt válogatott kerettag visszatér a Vasashoz

Osváth Attila júniustól teljes értékű munkát végez.

A 20 éves játékos hét hónappal térdkeresztszalag-szakadása után, a június 6-án kezdődő felkészülés során már teljes értékű edzésmunkát végezhet a Vasas csapatánál. A fiatal tehetségnek e mellett egy évvel korábban a bal csuklója eltört, azt pedig három héttel ezelőtt egy sikeres műtéttel helyrehozták.

– Nem voltam nyaralni sehol. Otthon a szüleimnél tartózkodtam Balatonfüreden. Pihentem és minden nap intenzíven edzettem, hogy mind fizikailag, mind pedig mentálisan rendben legyek. Nagyon hiányzik már a az éles játék. Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy meggyőzzem Oenning mestert, hogy hasznos tagja lehetek a csapatnak, és idővel visszaverekedjem magam először az U21-es, majd a felnőtt válogatottba – nyilatkozta a Vasas hivatalos honlapjának Osváth.

A fiatal szélső védő múlt év októberében még tagja volt a Feröer-szigetek, és a Görögország elleni Eb-selejtezőkre készülő válogatott szűk keretének, majd a 2015. október 24-i Újpest elleni idegenbeli mérkőzésen elülső, és oldalsó térdkeresztszalag-szakadást szenvedett. A november 30-án elvégzett műtét jól sikerült, komplikáció nem lépett fel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik