Hírek

Juhász: igyekszünk nehéz helyzetbe hozni Storckot

A Videoton védője a klub honlapjának nyilatkozott a válogatott ausztriai edzőtáborából.

Juhász Roland a magyar válogatott Ausztriában edzőtáborozó bő keretével készül a június 10-én rajtoló Európa-bajnokságra. A rutinos védő az elmúlt napok eseményeiről és a közeljövőről is nyilatkozott a Videoton honlapjának.

– Az Elefántcsontpart elleni felkészülési meccsünk után volt egy szabad hétvégénk, majd hétfőtől ismét Ausztriában készülünk az Eb-re. Hasonló edzéseket vezényel Bernd Storck szövetségi kapitány, mint a korábbi két hétben, talán valamivel most már nagyobb hangsúly van a taktikai dolgokon. Röviden összefoglalva, nagyon jó ütemű és remek hangulatú az egész felkészülésünk. Ezen a héten még nem beszéltünk a németek elleni utolsó felkészülési meccsünkről, de jövő héten biztos, hogy az aktuális világbajnok is szóba kerül, és ahogy eddig is, most is remekül feltérképezi a stáb az ellenfelünket – mondta Juhász.

– Előtte hétfőn azonban lesz még egy keretszűkítés, ez azonban egyáltalán nem befolyásolja a munkánkat. Mindenki a maximumot nyújtja az edzéseken, hogy minél nehezebb helyzetben legyen a kapitány, amikor ki kell választania a végleges keretet. Ausztriában kifogástalan körülmények között tudunk készülni, nagyszerű állapotban lévő pályákon edzünk, tényleg semmire nem lehet panaszunk. Azt most még nem tudom, hogy az Eb-n milyen taktikával küldi majd a csapatot pályára Bernd Storck, az azonban biztos, hogy úgy készülünk, ha meccs közben taktikát kell váltanunk, akkor senki ne jöjjön zavarba, és zökkenőmentes legyen ez a váltás. Nem csak a szurkolók várják már nagyon az Eb-t, hanem a válogatott is – zárta nyilatkozatát a 91-szeres magyar válogatott hátvéd.

Olvasói sztorik