Hírek

Északi gólzáporok

FH – Vikingur Olafsvik !2.5!

Rangadót rendeznek az izlandi első ligában, mi pedig gólokra vadászunk az összecsapáson…
A Hafnafjordur régóta meghatározó csapata az izlandi labdarúgásnak, tavaly megnyerte a bajnokságot, és az idén is jó esélye van a gárdának az aranyérem begyűjtésére. A társulat 5 fordulót követően 10 egységgel a 2. helyről várja a folytatást, hazai környezetben mindkét ütközetét megnyerte, négy rúgott góljára csak egyet kapott. A formája , a listavezető Stjarnan ellen idegenben pontot szerzett, majd kivégezte alacspnyabb osztályú ellenfelét a kupában.
A vendégek most jutottak fel az élvonalba, ehhez képest kimondottan jól szerepelnek. Pontosan úgy állnak, mint mai ellenfelük, 10 pontosak, vendégként 1-1-1-es sort produkálva. A formája nem igazán jó, a Fjölnir vendégeként 5-1-re kikapott, majd a kupának is búcsút intett a Stjarnan otthonában. A védelme még nem állt össze, eddig csak egyszer úszta meg kapott gól nélkül.
Eddig négyszer találkozott egymással a két együttes, és mindannyiszor jött a +25-ös opció. Ma is erre van a legjobb esély, no és hazai sikerre. Mi erre fogadunk!

Mjöndalen-Raufoss +2.5!

Az alsóházi csapatok csatáján gólokat várunk, legalább hármat!
Egyik alakulat sincsen biztonságban, ugyanis a tabella második felében foglalnak csak helyet. A házigazda 9 pontos, otthonában viszont veretlen (2-2-0), és a találatokat is szépen termeli, gólkülönbsége 10-4 saját közönsége előtt. A formája szeszélyes, mindhárom kimenetelt produkált az elmúlt hetekben. Over/under mérlege 6/3. Egy bekk visszatér eltiltásából.
A Raufoss egy ponttal és egy hellyel áll mai ellenfele mögött, idegenben elképesztően halovány (0-1-3), és a védelme is ingatag (4-9). A gárda rettenetes passzban érkezik a mai találkozóra: a legutóbbi négy fellépésén mindössze egy egységet szerzett. Hatszor játszott eddig over-meccset a brigád. A középpályán egy alapember sérült.
Pocsék forma, átjáróház védelmek, ez jellemzi mindkét alakulatot. Ennek megfelelően találatokkal számolunk, legalább hárommal. Tippünk így: +2,5!

Olvasói sztorik