Hírek

Tét az osztályváltás!

Cesena-Spezia 1!

Otthonában kegyetlen a Cesena, ma is előnyt szerezhet…
A Serie A-ért versengenek a csapatok az olasz másodosztályú play off-ben. A Cesena a 6. pozícióban zárt, 68 pontig jutott, hazai mérlege pedig félelmetes volt: 16-2-3, gólkülönbsége pedig 40-12. Massimo Drago alakulata novemberben és decemberben teljesített gyengébben, a bajnokság hajrájára lendületbe jött, az utolsó négy fellépésén veretlen maradt, és megnyert három ütközetet. A keret nem lesz teljes, egy bekk eltiltott lesz, két középpályás pedig sérüléssel küzd.
A Spezia a 7. lett 66 egységgel, így Domenico Di Carlo együttese is harcba szállhat a legmagasabb osztályért. A gárda kiegyensúlyozottan teljesített a bajnokságban, vendégként sem vallott szégyent (7-8-6). A pontvadászat finisére azért okozott néhány meglepetést, a negatív kategóriába sorolhatjuk a comói 4-0-ás vereséget. A zárónapon az Ascolival remiztek hazai környezetben. És akkor a hiányzóktól: a csapat házi gólkirálya, Nene sérült, míg a második számú gólfelelős Calaio eltiltott lesz, ez nagy érvágás a Spezie számára. Rajtuk kívül egy rutinos bekk is kimarad, ugyancsak sérülés miatt.
Az ősszel ebben a felállásban 5-1-re kiütötte ellenfelét a Cesena. Ma is a hazaiaknak szavazunk bizalmat, az az érzésünk, hogy a fekete-fehérek előnyt szereznek a visszavágóra. Tippünk így: 1-es!

Olvasói sztorik