Hírek

Néznéd a Copát? Ide kell kapcsolnod

Sztárok sokasága a nyári tornán.

Június 3. és június 29. között rendezik a 100. Copa Américát, amelynek idén az Amerikai Egyesült Államok ad otthont. A tornát kizárólag a Sport TV közvetíti Magyarországon. A szokásos 12 dél-amerikai alakulaton kívül (Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Ecuador, Kolumbia, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela) további 6 együttes mérkőzik meg a CONCACAF-térségből a trófeáért (Costa Rica, Egyesült Államok, Haiti, Jamaica, Mexikó, Panama).

Négy négyes csoportban versenyeznek majd a csapatok, amelyek közülaz első kettő jut a negyeddöntőbe. A nyitómérkőzést június 3-án az Egyesült Államok és Kolumbia csapata vívja San Franciscóban.

A torna favoritjainak az argentinok tekinthetők, hiszen olyan játékosok is ott lesznek náluk a pályán, mint Messi, Higuaín, Agüero vagy Di Maria. A magyar szurkolók pedig egy NB I-ben játszó játékosért is szoríthatnak, hiszen a Ferencváros hátvédje, Cristian Ramírez is meghívott kapott az ecuadori válogattba.

A Sport TV a Copa América minden mérkőzését élőben, magyar kommentárral tűzi képernyőre, a nap mérkőzése minden nap 23 órakor lesz a Sport1-en.

Olvasói sztorik