Hírek

Ki jut a döntőbe?

Ma irány az Allianz Aréna!

Bayern München-Atletico Madrid 2-3 gól!

A bajoroknak egygólos hátrányt kell ledolgozniuk – nem egyszerű a küldetés…
Guardiola alakulata még hivatalosan nem bajnok, mivel szombaton csak 1-1-re végeztek a piros-fehérek az Allianzban a Mönchengladbach ellenében. Alabáék előnye 5 egység, és már csak két játéknap van hátra a Bundesligában. Hazai környezetben félelmetesen Möllerék, nemcsak a pontvadászatban, hanem a BL-ben is erősnek bizonyultak saját létesítményükben. A formájuk összességében nem rossz, bár az elődöntő első mérkőzésén nagyon nem találták Vidalék a matracosok játékának ellenszerét. A hispán tréner is érdekes összeállításban küldte pályára csapatát, mérkőzés közben is próbált variálni a hadrenden, de a madridiak jól reagálták le a bajorok változtatásait. A házigazdánál Badstuber és Robben sérült, Boateng játéka kérdéses.
Simeone mester alakulata a hétvégén újabb győzelmet könyvelhetett el, ezúttal is 1-0-ra nyertek Griezmannék (Rayo Vallecano). A piros-fehér-kékek tapadnak így a Barcára, két fordulóval a La Liga vége előtt még bármi előfordulhat a bajnokságban. A BL-ben az első mérkőzésen tulajdonképpen azt hozta a gárda, ami elvárható volt tőle. Szervezetten, fegyelmezetten, taktikusan és határtalan lelkesedéssel futballoztak Kokéék. A meccs elejét megnyomták, Saul révén csodagólt lőttek, majd okosan átadták a területet a németeknek. Lezárták a széleket, és ha erejükből telt, kontráztak is. Ha Torres lövése nem a kapufán csattan, akkor…
Simeona a szombati bajnokin néhány alapemberét pihentette, padozott Felipe Luiz, Griezmann, Torres, Savic, Saul és Koke is. A keretben Tiago továbbra is sérült, Godin viszont már akár visszatérhet a védelem tengelyébe.
Parázs kilencven percre van kilátás. A bajoroknak győzniük kell, de nem ronthatnak ész nélkül neki a spanyoloknak. Ha betalálnak Felipe Luizék, könnyen továbbjuthatnak, ám azért a Bayern otthon eddig igencsak félelmetes házigazdának bizonyult. Az opciók közül leginkább a 2-3 találat tűnik a legvonzóbbnak. Mi erre fogadunk!

Olvasói sztorik