Hírek

Gólos hétkezdés

Ma egy német és egy norvég meccset térképeztünk fel.

Werder Bremen-Stuttgart +3,5!

Gólokban gazdag összecsapást várunk a kiesési rangadótól!
A hazai alakulat kieső helyre csúszott vissza, 31 pontjukkal mindössze a 17. pozíciót foglalják el. A zöld-fehérek a Weser Stadionban harmatosan teljesítenek, 3-5-7 a statisztikájuk. A formájuk nem az igazi: noha két hete elverték odahaza a Wolfsburgot, előtte és utána vereségek csúsztak be. A támadójátékkal nincs baj, nem úgy a védekezéssel: 63 találatot nyeltek be, ezzel – épp a Stuttgarttal holtversenyben – a liga legrosszabb hátsó alakzata az övék. A helyzetük kritikus, viszont ha nyernek, több helyet előzhetnek. A keretben friss sérült nincs, Bargfrede is játékra jelentkezhet.
A Stuttgart 33 pontjával a 15., a svábok sem érezhetik magukat biztonságban. A brigád edzőt váltott még a télen, eleinte jöttek is az eredmények, ám később elfogyott a lendület, most például három vereségből érkeznek Brémába. Idegenben nem meggyőzőek (3-5-7), és minde csapatrészben van fontos hiányzójuk.
Talán valamivel a hazaiakat érezzük esélyesebbnek, ám a védelmekből kiindulva inkább a gólokra fogadunk. Három-négy gól tuti, hogy lesz a kiesési rangadón!

Norrköping-Helsingborg 1-es és +2.5!

A bajnok otthon nem ismer kegyelmet, ma gólgazdag meccsen veri a Helsingborgot!
A Norrköping tavaly megnyerte a bajnokságot, és az idén is ez a célja. A társulat szeszélyesebben teljesít, mint az előző kiírásban: hat meccset követően 12 ponttal vezet, otthon még hibátlan, de vendégként mér kétszer is megégett. A gólokat adja, de kapja is (15-9), legutóbb a Hammarbyt intézte el (3-1). Hazai pályán még hibátlan (3-0-0). A keretben Kujovic sérült, ő gólerős támadó.
A Helsingborg középcsapat, 10 egység áll a neve mellett, idegenbeli mutatója 1-1-1, a gyenge rajt után szárnyal, sorozatban három meccset nyertek meg a piros-kékek. A találatok mindig jöttek eddig a mérkőzéseiken, valamennyi ütközetben adtak és kaptak is gólt. A keretben vannak hiányzók, minden csapatrészben.
A házigazda otthon félelmetes, megnyeri a találkozót, és emellett számolunk legalább három góllal!

Olvasói sztorik