Hírek

Holland kettes gólzáporok

Ez az este nem a védekezésről szól majd egyik pályán sem...

Telstar-Helmond +3,5!

Mindkét együttes már biztonságban érezheti magát – egymásnak is rontanak rendesen!
A Telstar totálisan kiszámíthatatlan szezont futott, a 13. helye realitás. 41 pontot szerzett, otthon 7-6-4-es mérleget produkált. A formája gyenge lett a bajnokság végére, két kiadós vereséget követően ikszelt a gyengécske Oss vendégeként. Problémát jelent Michel Vonk vezetőedzőnek, hogy egy belső védője és egy jobb bekkje eltiltását tölti ma este.
A Helmond egy hellyel és egy egységgel áll jobban mai riválisánál. A piros-feketéknél február közepén edzőváltás történt, ám eleinte Remond Strijbosch sem tudott formajavulást előidézni. Néhány vereség után valamelyest jobb lett az együttes formája, de a hektikusság mindvégig jellemezte Markleték produkcióját. Az elsőszámú kapus megsérült legutóbb, rajta kívül egy támadó nem lesz bevethető.
A hazaiak gólkülönbsége 56-64, a vendégeké 52-58. A legutóbbi három egymás elleni csatájukban 16 találat született.
Felszabadult játékot és sok-sok gólt várunk ma a két együttestől. Tippünk ennek megfelelően +3.5!

Almere-PSV Tartalék +2.5!

A hazaiak nagy hajrájuknak köszönhetően részesei lesznek a rájátszásnak. Ma itt is örömfocit várunk, találatokkal!
Az Almere a 10. helyre jött fel, 47 pontja van a piros-fehéreknek, tuti tagjai a play offnak, ugyanis az előttük álló együttesek nem indulhatnak a rájátszásbak (Jong Ajax és PSV). A pocsék őszt nagyszerű tavasz követte, a januárban kinevezett Jack de Gier vezetőedző remekül nyúlt a kerethez. A brigád február közepe óta csak egyszer kapott ki, legutóbb a sokkal esélyesebbnek tartott Bredától is pontot hozott. A gólokkal nem fukarkodnak Kipék, over/under mutatójuk 26/9. A keretben egy védekező középpályás eltiltását tölti majd.
A PSV második csapata nem vallott szégyent, 48 egységével a 8. helyről várja a záró fordulót. A gárda idegenben 5-5-7-es sort produkált, a formája a szezon végére totálisan hullámzóvá vált. A védelem nem állt mindig a helyzet magaslatán, gólkülönbségük 51-64. A hátsó alakzatban Pascal Jansen nem kalkulálhat egy eltiltott belső bekkel. Az együttes over/under mutatója 22/13.
Az ősszel idegenben nyert az Almere 4-3-ra, ebben a felállásban tavaly 2-2-re végeztek a felek. Ma is várunk gólokat, és inkább a hazaiakat érezzük esélyesebbnek…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik