Hírek

Gólok mindenhol!

Ma irány Ausztria és Svédország!

Liefering-Kapfenberg +2,5!

A két, egyaránt jó passzban lévő együttes csatájától gólokat várunk!
A Liefering 39 egységgel a 4. helyről várhatja a bajnokság hajráját az osztrák második vonalban. A társaság már esélytelen a feljutásra, ugyanakkor épp ezért futballoznak felszabadultan a piros-fehérek. A gárda otthon igencsak erős, mérlege 10-1-3, gólkülönbsége pedig 38-15! Alaposan megszórják ellenfeleiket Atangéék, akiknek az over/under mutatója 21/8. A formájukra sem lehet különösebb panasz, március közepe óta csak egyszer kaptak ki, legutóbb az akkori listavezető St. Pöltennél győztek. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült.
A Kapfenberg a 6. 41 ponttal, különösebb tervei már nem lehetnek a szezon hátralévő részében. Idegenben meglepően erős a társulat, mérlegük 9-3-3, ehhez 31-22-es gólkülönbséget hoztak össze a fiúk. A formájuk szeszélyes, az utolsó két bajnokijukon egyaránt remiztek. A találatokkal nem fukarkodnak, over/under statisztikájuk 20/9. Egy hátvéd sérült, egy lábadozik, de még nem léphet pályára.
Az egymás elleni mérkőzéseik rendre eseménydúsra sikeredtek a múltban, és ma is ez vérható. Önfeledt örömfutball, legalább három góllal megfűszerezve! Tippünk: +2.5!

Norrköping-Hammarby 1! +2,5!

A bajnok eddig már kétszer botlott, ma azonban nem hibázik…
A címvédő teljesítménye eddig elmarad a várttól, 5 meccs után csak 9 pontja van. Otthon még nem rontott a gárda, az AIK-ot és a Kalmart is fölényesen, 4-1 arányban verte. A túrákon már nem ilyen kellemes a helyzet, legutóbb a gyengécske Falkenbergsnél maradtak alul (2-1). Nymanékra ma megoldható feladat vár, a keretük csaknem teljes lesz, mindössze egy védekező középpályás és egy támadó sérült.
A Hammarby tavaly a középmezőnyben zárt, nem volt érintett a kiesés ellen folytatott harcban. A zöldek jól kezdték az idei kiírást, ugyanis már 8 pontot zsebeltek be Nanne Bergstrand fiai. Vendégségben Borasban nagyon kikaptak (Elfsborg 4-1), viszont nyerni tudtak a Djurgardennél (1-3). Israelsonék támadójátéka rendben van, ugyanakkor a védelem még nem klappol teljesen. Egy jobb bekk sérült, ő nem lesz bevethető ma sem.
A Norrköping 12-szer, a Hammarby 11-szer volt eddig eredményes a bajnokságban. Ma is jó eséllyel jöhetnek a találatok, és összességében hazai siker várható.