Hírek

Déli kaland

Egy olasz és egy spanyol meccs a mai tipplapon...

Novara-Perugia 1!

A rájátszásra hajtó házigazda otthon tartja a pontokat!
A Novara 57 pontjával a 8. helyről várhatja a folytatást – két egységet levont tőle a szövetség. A Virtus Entella is erre a pozícióra hajt, amely ugye play offot ér a végelszámolásnál. A gárda otthon masszív, 10 siker mellet négyszer remizett és ugyanennyiszer kapott ki. A kék-fehérek formája szeszélyes, minden kimenetelt játszottak a közelmúltban, de ami fájó lehet, hogy a két utolsó túrájukon egyaránt kikaptak. A keret nem lesz teljes, minden csapatrészben van hiányzó sérülés miatt.
A Perugia 11. 51 ponttal, a rájátszásra és az osztályozóra sincs nagyon esélye. A piros-fehérek 6-3-9-es idegenbeli sorral rendelkeznek, és a formájuk hasonló mai ellenfelükéhez: totálisan kiszámíthatatlanok. Az együttesben egy csatár eltiltott lesz, két középpályás és egy bekk pedig sérült.
Ősszel Perugiában is magabiztosan nyert a Novara (1-4), és az előző mérkőzéseiken is mindig a kék-fehérek győzedelmeskedtek. Ma is ezt várjuk, a motiváltabb házigazda otthon tartja a pontokat. Tippünk így: 1-es!

Celta Vigo-Granada +2.5!

A vendégek a kiesés elől menekülnek, nem bunkerezhetnek a Municipal de Balaidosban!
A vígóiak 54 egységgel a 6. helyen álltak a forduló előtt, ha megtartják e pozíciót, ott lesznek jövőre az Európa Ligában. A gárda otthon 7-6-4-es mérleggel és 26-24-es gólkülönbséggel rendelkezik, a formája pedig nagyon rendben van: február közepe óta csak egyszer kapott ki (Real 7-1), viszont a legutóbbi két hazai fellépésén nem tudott diadalmaskodni (Depor, Betis). A keretben Hugo Mallo és Wass bajlódott sérüléssel, mindkét futballista bevetése erősen kérdéses.
A Granada a hétközi fordulóban lépett egy nagyot a bennmaradás felé vezető úton: 5-1-re verték a csíkosak a nagy rivális Levantét. A brigád így sincs még biztonságban, 33 pontjával a 17. helyről várhatta a folytatást. A társulat idegenben 3-4-10 gyengécske (15-35), a védelme átjáróház. El Arabiék négy iksz után kikaptak az Atelticónál, majd jött az említett siker. Lesznek fontos hiányzóik a piros-fehér-kékeknek, Ruben Perez és Ricardo Costa, egy középpályás és egy bekk eltiltását tölti, Foulquier a védelemből, Success a támadósorból dőlt ki sérülés miatt.
A vendégeknek nagyon kellenek a pontos, de ugyanez elmondható a házigazdáról is. Azt gondoljuk, hogy jó kis meccset láthat a publikum Vígóban, amelyen esik legalább három találat. Tippünk tehát: +2,5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik