Hírek

Gólos és góltalan hazai esélyek

Liverpool-Newcastle 1-es és +2.5!

Az Anfield Road-on kellene pontot, pontokat szerezniük a szarkáknak a bennmaradáshoz – kötve hisszük, hogy sikerül. Hazaival és gólokkal számolunk!
A Pool az EL-továbbjutás után a bajnokságban is remekel, nyert a Bournemouth vendégeként, majd a városi rangadón végezte ki az Evertont szerdán. A vörösök jelenleg így a 7. helyen állnak 54 ponttal – az 5. Manchester United (59) belátható távolságra került hozzájuk. Hazai környezetben 7-6-3 (28-19) a mérlege a Klopp-legénységnek, amely január közepe óta nem szenvedett vereséget odahaza, legutóbbi három bajnokiját pedig behúzta, és nem mellékesen hintett 10 gólt. Gomez, Can, Henderson, Benteke és Ings sérült továbbra is.
A Newcastle immár Benitezzel a kispadon menekül a kiesés elől. A szarkák egyelőre nem állnak jól, hiszen csak 29 egységgel csak a 19., azaz utolsó előtti helyen tanyáznak. A hispán menedzser érkezése eleinte nem hozott változást, ám az elmúlt két találkozón már nemcsak lelkesen, hanem eredményesen is futballoztak Mitrovicék. Előbb verték a Swansea-t, majd remiztek a Manchester Cityval. Bár ezek hazai fellépések voltak, és eddig idegenben, távol a St James’ Parktól pusztán 2-1-14-es a mérlegük, gólkülönbségük pedig 10-39! Az alakulatban továbbra is sokan hiányoznak, Krul, Elliot, Coloccini, Haidara és Mbabu is sérült.
Mindkét alakulat jó formát mutat, és egyik sem elégedhet meg az iksszel. Várunk három gólt, no és összességében hazai győzelmet!

Atletico Madrid-Malaga 1-es és -3.5!

A kedvenc opciónkra fogadunk a matracosoknál: nyernek, de nem rendeznek gólfesztivált!
Simeone mester legénysége nem hagyja magát. A fővárosiak a 2. helyen állomásoznak, ugyanannyi pontjuk van, mint a Barcának, amelyet kiejtve bejutottak a BL-elődöntőjébe. A Vicente Calderonban 12-3-1 a statisztikájuk Kokééknak, gólkülönbségük pedig 29-7. A formájuk pazar, négy bajnoki sikerből érkeznek a mai ütközetre, szerdán a baszkoknál diadalmaskodtak Fernando Torres találatával (0-1). Ami a sérülteket illeti: Oliver Torres, Tiago és Jose Gimenez marad ki a keretből.
A Malaga a gyenge rajt után összeszedte magát, jelenleg a 9. helyen áll 42 egységgel. Javi Gracia együttesen remekül védekezik, mindössze 31 gólt kaptak a déliek – igaz, a támadójáték nem az igazi, ugyanis épp ennyiszer találtak be Copék az ellenfeleknek. Idegenben 4-6-7 a mutatójuk, február közepe óta vendégségben nem szenvedtek vereséget. A formájuk ennek ellenére nem jó, négy bajnokin három remi és egy vereség (otthon a Bilbaótól), kettőt rúgtak és hármat kaptak ebben a periódusban. Egy sérült van a keretben, a balszélső Juankar. Elől a Charles-Cop páros kezdhet megint, Santa Cruz a padról szállhat be.
Az Atletico lendülete kitarthat a szezon végéig, nyomást gyakorolva a két óriásra. A Malaga védekezése stabil, de azért Griezmannéknak sikerül majd feltörniük, ha nem is sokszor… Tippünk így 1-es és -3.5!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik