Hírek

Dárdai: BL-hely? Rohadt nehéz lesz…

Sérülések és fáradtság is nehezíti a Bayern Münchent vendégül látó Hertha dolgát.

Dárdai Pálék a hétközi Dortmund elleni kupamérkőzés után újabb nagy próbatétel előtt állnak, hiszen szombaton a Bundesliga első helyezettje, a Bayern München látogat Berlinbe. Egy esetleges vendéggyőzelem pedig a bajorok bajnoki címét jelentené, amennyiben a Dortmund veszít Stuttgartban.

– A Dortmund ellen láthattuk, milyen az, ha egy olyan csapat az ellenfél, aki a világ élvonalába tartozik. Nekünk több ilyen mérkőzésre lenne szükségünk, ahol nagy a nyomás a csapaton. A Bayern ellen megpróbálok frissíteni a csapaton, és rotálni a kezdőben. Néhány fontos játékosomon fáradtságot érzek, ennél fogva Cigerci, Pekarík és Stocker is szerepet kap már az első percektől. Biztosan nem fog játszani Darida, aki térdszalag-húzódással bajlódik, valamint kérdéses még Anthony Brooks és Rune Jarstein játéka is, ők mindketten kisebb sérüléssel küzdenek – foglalta össze a hétvégi várakozásait a magyar tréner.

– A cél most már természetesen az, hogy a BL-helyet elcsípjük, de ez rohadt nehéz lesz. A srácok már a teljesítőképességük határán vannak, nagyon fáradtak. Nagyon jó lenne a következő szezonban megmutatni magunkat az európai kupaporondon, hiszen ott nagyon sokat tudnánk tanulni – zárta a csütörtöki sajtótájékoztatóját Dárdai Pál.

A Bayern München elleni összecsapást a Bundesliga 31. fordulójából szombaton rendezik, 15:30-kor, az Olimpiai stadionban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik