Hírek

Esélyesek győzelmei

Ma irány Anglia és Olaszország!

Arsenal-West Brom 1-es és +2.5!

Az ágyúsok a bronzéremért harcolnak, ma már végképp nem hibázhatnak!
Arsene Wenger alakulata a játéknap előtt 60 egységgel a 4. helyen tanyázott, a legfőbb riválisa a Manchester City – a kékekkel vívnak majd különcsatát a bronzéremért, amely automatikus BL-részvételt ér. A gárda 9-4-3-es sort tud felmutatni az Emirates-ben, a formája szeszélyes, az elmúlt hetekben vesztett otthon (Swasea), nyert idegenben (Everton), ikszelt otthon (Palace 1-1). Nagyon kiszámíthatatlanok tehát a piros-fehérek, ennek is betudható, hogy az idén ismételten nem a bajnoki címért állnak harcban Özilék. Jó hír a drukkereknek, hogy a keretben egyre kevesebb a sérült, Arteta még nem épült fel, Oxlade-Chamberlain bevetésére sincs sok esély, viszont Cazorla, Wilshere és Rosicky már teljes intenzitású munkát végzett.
A West Bromwich Albion futott már jobb szezont is az ideinél, de összességében nem lehetnek elégedetlenek Birminghamben, hiszen Tony Pulis alakulata minden bizonnyal bennmaradt a Premier League-ben. Száz százalékra még nem jelenthető ki a dolog, ám az utolsó 5 fordulóra 10 pontos fórral futhatnak neki Rondonék. Noha nem könnyű a sorsolásuk, azért jó eséllyel megmenekülnek. A brigád 40 egységnél jár, idegenben 4-6-6-os mérleget produkálva. A formájuk pocsék, amennyire jól sikerült a február vége és a március eleje, annyira rossz lett a folytatás. Négy bajnokin egy pont – azért ez édeskevés… A keretben Morrison és Brunt, azaz két fontos középpályás sérült.
Sokszor elsütöttük már azt a közhelyet, hogy az Arsenal most már tényleg nem hibázhat – és Sanchezék alaposan bevittek minket az erdőbe. Most azonban az az érzésünk, hogy a londoniak simán behúzzák a három pontot. Nyernek, és esik legalább három találat, mi erre fogadunk!

Milan-Carpi 1!

Cristian Brocchi fanatizmusa átragad a házigazdákra: nem kímélik majd a kiesés elől menekülő vendégeket!
Sinisa Mihajlovicnak a Juve elleni hazai vereség tette be a kaput, a klubvezetés menesztette a szerb trénert, és átmenetileg a második csapat edzőjét, Brocchit nevezték ki a szakvezetői feladatok ellátására. A piros-feketéknél már érett a változtatás gondolata, ugyanis a gárdára sok pénzt költöttek a nyáron, az eredmények pedig elmaradtak. Mert a Milannál a 6. hely ugye nem pálya, érthető módon. 52 pontig jutottak Alexék, a San Síróban 9-4-3-as mérleget hoztak össze. A múlt vasárnap Genoában, a Samp legyőzésével sikerült pontot tenni egy ötmeccses nyeretlen sorozatra. Niang sérült, Kucka eltiltott.
Az újonc együttes nagy harcot vív élvonalbeli tagsága megőrzéséért, és bizony a gárdánál nem bánnák, ha most lenne vége az idei pontvadászatnak – ebben az esetben bennmaradna a brigád. Jelenleg 31 egységük van, épp a vonal fölött állnak, de a Frosinone (30) és a Palermo (28) is veszélyes lehet rá. A társulat idegenben gyenge, 2-5-9 a mutatója, a formája viszont február közepétől nem olyan rossz. Ikszek, győzelmek (riválisok ellen), és persze azért vereségek. A múlt hétvégén Sabelliék a Genoát verték magabiztosan (4-1). A keretben Gagliolo, egy fontos bekk eltiltott lesz, rajta kívül még egy peremember hiányzik a hátvédsorból.
Mindkét fél motivált lesz, az biztos, és Brocchi miatt ma a Milannak szavazunk bizalmat. A tréner fanatizálni tudja tanítványait, és ez ma három pontot érhet. Tippünk így: 1-es!

Olvasói sztorik