Hírek

Balogh: viccnek is rossz, hogy én újra a Fradiban játsszak

A lilák játékosa soha nem menne vissza a zöld-fehérekhez.

Az Újpest középpályása, Balogh Balázs volt a Digisport Reggeli Start című műsorának a vendége. A játékos többek között az április elsején róla megjelent átigazolási hírekre is reagált.

– Annyira nem volt vicces arra a sok sms-re és hívásra kelni azon a reggelen – kezdte a középpályás arra válaszolva, hogy a múlt pénteki (ál)hírek szerint a nyáron vinni őt a Fradi. De aztán nekem is leesett, hogy csak tréfa az egész. Akik ismernek, azok tudják, hogy tisztelem a hagyományokat és a versengést a két klub között, de én már újpestinek gondolom magam, és nem mennék többet vissza a Ferencvárosba. Apukám kérdezte meg, hogy normális vagyok-e, hogy a tudta kívül ilyenre készülök, de aztán neki is gyorsan leesett, hogy ez csak egy rossz vicc.

Az Újpest jelenleg az ötödik helyen áll a tabellán, lemaradása a második MTK-hoz képest pedig három pont.

– Amióta Újpesten vagyok, ebben az idényben érzem magam a legjobban. Jelenleg nagyon erős csapatunk van, profi mentalitással bíró játékosokkal, akik nagyon komoly célokért küzdhetnek. Az akarjuk elérni ebben az idényben, hogy második helyen végezzünk a bajnokságban, és hogy megnyerjük a Magyar Kupát. Úgy gondolom, hogy ez reális, elérhető cél. Bronzéremnek és kupaezüstnek egyáltalán nem örülnék. Megbeszéltük az öltözőben a többiekkel, hogy hatból hat mérkőzést meg kell nyernünk a hátralévő fordulókban – mondta a csapat célkitűzéseiről a játékos, aki az interjúban még hozzátette, hogy a magabiztosságát, taktikai érettségét és a profi mentalitását az Olaszországban töltött éveinek köszönheti.

Az újpestiek ma 15:45-től a Honvéd csapatát látják vendégül, szombaton pedig a Puskás Akadémia vendégszerepel a Szusza Ferenc stadionban.

Olvasói sztorik