Hírek

Már fizetik a milliókat a Leicesterre fogadóknak

Az egyik angol fogadóirodánál már eldőlt, ki lesz a Premier League bajnoka.

A Premier League bajnoki címért folyó küzdelmének vége. Pontosabban az egyik fogadóiroda szerint, amely kifizette a nyereményt hat fordulóval a bajnokság vége előtt azoknak a merész játékosoknak, akik a Leicester végső győzelmére tippeltek.
A “rókák” nagyon fontos lépést tettek a bajnoki cím felé azáltal, hogy a hétvégi fordulóban – zsinórban negyedszerre – 1-0-ra győztek, ezúttal a Southampton ellen. A második helyezett Tottenham hátránya ezzel már hét pont, a harmadik Arsenal pedig tizenegy egységgel van lemaradva az első helytől.

Hiába van azonban még hat forduló hátra, a hétpontos előny, úgy látszik, elég meggyőző Fred Done, a Betfred fogadóiroda főnöke számára, aki kifizette a nyereményeket, többek között annak a fogadónak is, aki 20 fonttal, vagyis nem egész 8000 forinttal megjátszotta a szezon elején, hogy a Leicester City nyeri meg a bajnokságot. A nyereménye pedig 40 000 font, azaz csaknem 16 millió forintnak megfelelő összeg (a Betfred kétezerszeres pénzt fizetett az idény előtt Vardyék Premier League-sikerére, de volt olyan iroda, ahol ötezres oddsot kínáltak…). Ezzel együtt összesen, több mint 1 millió fontot fizetett ki a Betfred azoknak, akik a rókák bajnoki címére fogadtak.

– Nagyon jelentős győzelmet aratott a Leicester a Soton ellen, és az egész szezonban nagyon jó benyomást tett rám a csapat. Rengeteg olyan fogadónk van, akik a “rókák” sikeréért szorítanak, és megtippelték őket végső győztesnek is, azt akartuk, hogy ők már most megkapják a nyereményüket. Örömömre szolgál a Leicester teljesítménye ebben a szezonban, üde színfoltja a csapat a bajnokságnak – összegzett Fred Done, a Betfred főnöke.

Olvasói sztorik