Hírek

Király Gábor saját márkát indít

A válogatott kapus sporttermékei a K1RALYSPORT nevet viselik majd.

A 40. életévét ma betöltő Király születésnapja nemcsak az ünneplés miatt marad majd emlékezetes, hiszen ma kerülnek piacra saját márkás sporttermékei is. A kollekcióban a szombathelyi kapus védjegyévé vált szürke mackónadrág mellett kapuskesztyű és külön az Európa-bajnokságra készült póló is szerepel.

A kapus elmondása szerint az utóbbi időben rengetegen keresték meg azzal, hogy hol lehet az övéhez hasonló melegítőnadrágot beszerezni, ezért rövid gondolkodás után úgy döntött, saját sportmárkát indít útjára:

– A K1RALY logóban az Európa-bajnokságra való kijutás utáni örömfutásom jelenik meg, az 1-es szám pedig természetesen a mezszámomra utal. A szürke melegítőalsó kényelmes és strapabíró, pont olyan, mint amiben én is szívesen védek, ezen kívül a saját tapasztalataim felhasználásával készült kapuskesztyű, valamint az Eb apropóján gyártott meggypiros és fehér póló alkotja még a kollekciót. A termékek tervezésétől azok kivitelezéséig minden munkafázisban aktívan részt vettem – nyilatkozta Király Gábor a hivatalos honlapján.

Olvasói sztorik