Hírek

Megtalálták Ibrahimovic magyar hasonmását! A megyei I. osztályban játszik!

Naponta kérnek közös fotót és autogramot az Ibrahimovicra megszólalásig hasonlító Lajtos Bencétől. A magyar focistát barátai is csak Zlatannak nevezik. Mint két tojás, úgy hajaz egymásra a magyar és a svéd játékos. Azzal a különbséggel, hogy Ibrahimovic a PSG-ben, Lajtos a Hajdú-Bihar megyei első osztályú Hosszúpályiban játszik.

– Egyáltalán nem tudatosan hasonlítok rá – szögezte le a Borsnak a 25 éves magyar Ibra. – Először megnövesztettem a hajam, aztán az arcszőrzet is megtetszett. Utólag azonban örülök, hogy egy klasszis csatárra hasonlítok.

Bencét – aki a jövő évi farsangi jelmezét, egy Ibrahimovic-mezt már meg is rendelte – úton-útfélen összetévesztik a klasszis svéd támadóval.

– Napi szinten megkapom, hogy szédületes a hasonlóság. Én is focizom, és amikor kifutok a pá­lyára, állandóan szembesítenek ezzel. A barátaim Zlatannak szólítanak, amire már ugyanúgy hallgatok, mint a keresztnevemre – nevetett Bence, aki egy tavalyi fesztiválon ért fel a népszerűség csúcsára. – Minden tizedik ember megállított, mert azt hitték, én vagyok Ibrahimovic. Egy illuminált szurkolót nem lehetett meggyőzni az ellenkezőjéről. Még azon is meglepődött, hogy Zlatan milyen jól tud magyarul.

Bence szívesen összeáll „rajongóival” egy-egy fotó erejéig, ugyanakkor re­méli, egyszer ő készíthet közös képet az igazi Zlatannal.

– A focipályán sajnos ke­vésbé hasonlítok rá, legalábbis megközelítőleg sem va­gyok olyan spíler, mint ő, ráadásul én balszélsőt játszom – tette hozzá Bence. Egyéb különbségek is vannak, de a legalapvetőbb, hogy Bence a debreceni egyetemen orvosnak tanul.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik