Hírek

Spanyol hazai!

Atletico Madrid-PSV Eindhoven Az 1. csapat győz és kevesebb mint 3,5 gól születik a mérkőzésen

A hispán együttes várjuk a legjobb nyolc közé!
AZ első találkozón nem esett gól, így most a madridiak várhatják kedvezőbb helyzetből a visszavágót.
Simeone mester alakulata nagyszerű formában örvend. A matracosok magabiztosan őrzik 2. helyüket a La Ligában, a formájuk pazar, a Vicente Calderonban pedig nagyon nem egyszerű pontot szerezni, sőt, akár csak gólt rúgni… Godinék védekezése elképesztően összeállt, a bajnokságban 14 mérkőzésen csak 6-szor kapituláltak. A legszervezettebb társulatok egyike, amely pontosan tudja, mire képes, hogy mit akar játszani, és azt meg is valósítja. A keretben Savic és Tiago sérült, Torres sem volt bevethető a Depor ellen, a kezdőben így Vietto lépett pályára Griezmann mellett.
A PSV vezeti a holland bajnokságot, a hétvégén döntetlennel hangoltak a piros-fehér-feketék. Meglepetésre a Heerenveenel nem bírtak Eindhovenben Phillip Cocu fiai. Az aranyéremért az Ajax-szal vívnak különharcot Narsinghék, eddig egyelőre PSV áll jobban.
A forma nem rossz, és lesz egy fontos visszatérője a gárdának: De Jong az első mérkőzésen eltiltását töltötte. A gólzsák jelenléte rengeteget számít a PSV-nek, ma is tőle várják a csodát Eindhovenben. A keret nem lesz teljes, az első mérkőzésen kiállított Pereiro nem lehet ott a pályán. Cuardado és Lestienne is kisebb problémák miatt edzéseket hagytak ki, de azért ők szerepet kaphatnak ma.
A Vicente Calderonban nem nagyon hibáznak Kokéék: a szervezett, céltudatos játékkal nagyon nehezen tudnak mit kezdeni az ellenfelek. Gabiék szerintünk továbbjutnak, nyernek, viszont szokásukhoz híven nem tartatnak nagy mészárlást. Tippünk így 1-es és -3,5!

Olvasói sztorik