Hírek

Holland hétkezdet…

Ma megint gólokra vadászunk!

Venlo-Waalwijk 1-es és +2.5!

A feljutásra hajtó házigazda gólgazdag meccsen veri a kiesőjelöltet!
A Venlo a 2. a holland másodosztályban, biztos tagjai a play offonak. A sárgák 51 pontosak, otthon magabiztosak (10-1-3, 34-12). A formájuk nem az igazi, két idegenbeli mérkőzésen csak ikszelni tudtak. 22/6 az over/under statisztikájuk, Maurice Steijn egy belső védőre és egy védekező középpályásra nem számíthat sérülés miatt.
A Waalwijk 23 egységgel az utolsó, 19. helyen áll. A bennmaradásra van remény, hiszen az FC Oss is csak 25 pontig jutott. A sárga-kékek idegenben borzalmasan gyengék, 1-3-10-es mérlegükhöz 10-32-es gólkülönbség párosul. Biztató ugyanakkor, hogy az utolsó három bajnokiján nem kaptak ki Peter van den Berg fiai: két iksz között nyertek Dordrechtben. A szakmai stábnak kapusgondjai vannak, két hálóőr is kidőlt a sorból.
A Venlo lendülete mintha megtört volna, de ma Seuntjensék visszatérnek a helyes útra. Nyernek, és lesz a találkozón legalább három gól!

Almere-Sparta Rotterdam +3.5!

A két, pazar formában lévő együttes meccsén gólokkal számolunk!
Az Almere elkapta a fonalat, megnyerte a legutóbbi három bajnokiját, így fel is jött a 17. pozícióba. 31 egység áll a neve mellett, lerázta magáról az Oss-Waalwijk párost. Most már nyugodtabban várhatja a hajráz Jack de Gier alakulata, amely otthon 4-4-6-os (20-23) statisztikát produkált. Az over/under mutatója 22-6, 17-szer olyan mérkőzést játszott, amelyen volt legalább 4 találat. A keret teljes lesz, az alapemberek bevetésre készen állnak.
A Sparta 70 ponttal vezet, szinte biztosan feljut az élvonalba. Idegenben is jól tolják a piros-fehér-feketék, mérlegük 8-4-2, ehhez 27-15-ös gólkülönbség jött össze. Alex Pastoor brigádja október közepe óta nem kapott ki, nyolcas győzelmi szériából érkezik a mai ütközetre. A gólokkal Brognóék sem fukarkodnak, csak úgy, mint mai ellenfelük, ők is 22/6-os over/under mutatóval rendelkeznek. A keretben egy védekező középpályás sérült.
Flúgos mérkőzésre vab kilátás, az már biztos. Jó eséllyel potyognak majd a gólok, és a végén azért a vendégek ünnepelhetnek majd…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik