Hírek

Magyar vendég, BL-gólos hazai…

Ma Budapest után Madridba költözünk...

Vasas-Debrecen 2!

A fővárosiak értékes pontot hoztak el Kispetről, ma a lendületben lévő Lokival nem tudnak majd mit kezdeni…
Élet-halál harcot folytat az angyalföldi együttes a bennmaradásért, és nagyon nem bánnák Debreceniék, ha most fújnál le a pontvadászatot. Jelenleg ugyanis a 10., azaz a vonal fölötti pozícióban állomásoznak a piros-kékek, köszönhetően egyebek mellett a szombati, Kispesten szerzett iksznek. A társulat jelenleg 20 pontos, az Illovszky Stadionban 4-0-7-es mérleget produkálva. Remiliék egy egységgel gyűjtöttek többet a Puskás Akadémiánál, hárommal a Békéscsabánál. Nyugalomra tehát semmi ok Angyalföldön. A télen edzőt váltó alakulat formája hullámzó, kikapott Debrecenben és Pakson, közben viszont verte a Haladást, majd ugye ikszelt a Honvéddal. Ebben a meccsben több volt, hiszen Hangyáék majdnem egy fél órán keresztül kettős emberelőnyben futballozhattak… A Vasas nehéz sorozat előtt áll, ugyanis a mai ütközet után Paksra látogat, majd a Fradit fogadja.
Az ősszel csetlő-botló Debrecen rendesen bekezdett tavasszal. A Kondás-legénység négy mérkőzésen 10 egységet termelt, mindhárom hazai találkozóját simán behúzta, és remizett Újpesten. Fel is jöttek Horváthék a tabella 2. helyére, jelenleg 38 pontosak. Idegenben azért eddig nem remekeltek a piros-fehérek, mutatójuk 3-5-2, viszont mellettük szól, hogy ebben a kiírásban már nyertek egyszer a Fáy utcában (0-1). Szakályék nagyszerű formában vannak, és a keretük is erős.
Az ezüstéremre hajtó Debrecen ma folytatja remek szériáját, és újra győz. Tippünk így: 2-es!

Real Madrid-AS Roma Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik

A római siker után a Bernabeuban is elveri ellenfelét a Real – és gólokat is várunk, mondjuk hármat legalább…
A madridiak trófeát akarnak nyerni, és nagyon úgy néz ki, hogy erre már csak a BL-ben marad esélye a Zidane-legénységnek. A bajnokságban nagy a lemaradásuk a Barcával szemben, a Király Kupából pedig ugye kizárták őket. Az elitligában viszont magabiztosan menetelnek eddig Marceloék, a csoportjukat megnyerték simán, és a nyolcaddöntő első felvonásán sem okoztak csalódást Ronaldoék: 2-0-ra nyertek a római Olimpicóban.
Ami a királyiak formáját illeti, nos, javuló tendenciát mutatnak Kovacicék. A malagai döntetlen után elbukták az Atletico elleni városi rangadót a Bernabeuban, utána viszont két magabiztos sikert arattak Iscoék. Tartalékos összetételben verték idegenben a Leventét, majd otthon a Celta Vigót. Hazai környezetben 12-1-2 a mérlegük, ehhez egészen elképesztő 56-14-es gólkülönbség párosul.
Zidane továbbra sem számíthat Benzemára, jó hír viszont, hogy Kroos, Modric és Arbeola már a kerettel készült.
Luciano Spalletti érkezése nagyon jó tett a farkasoknak. A Rudi Garciával csetlő-botló alakulat megtanult nyerni, a Serie A-ban fel is jött a 3. helyre, sorozatban hét mérkőzést megnyerve. Idegenben is masszívak már Salahék, az Empolit, a Carpit és a Sassuolot is kettővel verték a fővárosiak. Persze, azért más Empoliban játszani, mint a Bernabeuban…
El Shaarawy-ék remek formát mutatnak tehát, pénteken rangadót nyertek fölényesen a Fiorentina ellen. A keretben egy nagy hiányzó van, De Rossi, aki kénytelen kihagyni sérülés miatt a mai túrát is.
AZ első mérkőzésen a Roma óvatos volt, és a Real sem ment fejjel a falnak. A továbbjutás kérdése jó eséllyel már eldőlt, de Dzekóék biztosan nem adják könnyen a bőrüket. Várunk gólt a vendégektől, viszont összességében a madridiak győzelmét várjuk. Mi erre fogadunk!

Olvasói sztorik