Hírek

Hazai és gólok!

Két másodosztályú meccsre fogadunk ma...

Cagliari-Novara 1!

A szárdok a múlt heti vereség után javítanak, és nyernek a rangadón!
A piros-kékek magabiztosan vezetik a Serie B-t, annak ellenére, hogy a múlt héten kikaptak Rastelli mester fiai Cesenában. A gárda 61 egységnél jár, a Crotone üldözi egyedül (59), a mezőny többi tagjától rendesen elhúzott ez a páros, azaz a feljutás garantált.
A Sant’Elia igazi mészárszéknek számít, 13-1-0-ás sorhoz 33-9-es gólkülönbség társul. A keretben lesznek hiányzók, egy balbekk és egy belső középpályás eltiltását tölti majd, illetve ugyancsak egy középpályás sérült. Mindannyian fontos láncszemek.
A Novara 43 egységgel az 5. pozícióból várja a találkozót (két pontot elvont tőle a szövetség). A rájátszás jó eséllyel összejön Marco Baroni fiainak, ám ahhoz javítani kellene a formájukon. A kékek nem nyertek három mérkőzés óta, legutóbb a gyengécske Pro Vercelivel sem bírtak hazai környezetben. Idegenben nem olyan rosszak (5-3-6), bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy 2016-ban méh nem győztek vendégként. Itt is van fontos kimaradó, a házi gólkirály még eltiltását tölti, és egy középső középpályás sérült.
A Cagliari a vesztes rangadó után most otthon javíthat, és ezt a lehetőséget nem hagyják ki Fariasék. A pontok Szardínián maradnak. Tippünk így 1-es!

Jong Ajax-Dordrecht +2.5!

Gólokban nem lesz hiány a ma esti összecsapáson!
Két középcsapat randevúzik ma este Amszterdamban. Az Ajax második alakulata a 8. 34 egységgel, a piros-fehérek otthon 5-6-1-es mérleget produkáltak, 22 rúgott góljukra 12-vel válaszoltak az ellenfelek. A formájuk szeszélyes, az utolsó három bajnokin mindhárom kimenetelt játszottak. Egy eltiltott jobbhátvéd és egy sérült kapus nem áll rendelkezésre.
Harry van den Ham együttese tavaly búcsúzott az első ligától, de a visszajutás nem realitás. Csak a 12. helyet foglalja el 32 ponttal, a play off még összejöhet, de azért az rázós út lenne a piros-fehéreknek. Az alakulat totálisan kiszámíthatatlan, három zakó után legutóbb győztek. Érdekesség, hogy idegenben jobban megy Jangáéknak, 5-3-5-ös mérleghez 21-25-ös, bátor gólkülönbség passzol. A keretben nem lesz fontos hiányzó.
A meccs kimenetelére lutri fogadni, viszont a találatokban van érték. Három gólt tuti, hogy összehoznak a felek! Mi erre fogadunk. Tipp: +2.5!

Olvasói sztorik