Hírek

Angol és olasz kaland

A Chelsea és a Napoli egyaránt esélyesként lép ma pályára...

Watford-Chelsea 2!

A vendégek zaklatott szezont futnak, de mostanság mintha összekapták volna magukat a kékek. A sorozatot folytathatják ma este…
Quique Flores menedzser jó kis együttest rakott össze. A Watford a 10. pozíciót foglalja el, 32 egység áll a neve mellett. Otthon, a Vicarage Road-on 5-2-5-ös mérleget hoztak össze a sárga-pirosak. Ighaloék formája rendben van, a hétvégén továbbjutottak az FA Kupában (Nottingham, 0-1), előtte pedig a Newcastle-t verték fontos bajnokin. A keretet megerősítették a télen, érkezett többek között Amrabat a Malagától, így a spanyol trénernek nőttek a variációs lehetőségei a támadójátékban. A keretben nincsen friss sérült, tehát Deeney-ék elméletileg a legjobb összetételben vehetik fel a harcot a bajnok ellen.
A bajnok az idén nagyon pocsékul szerepel, 28 ponttal csak a 13. helyen áll. A Mourinho-korszak véget ért, érkezett Guus Hiddink, és bár azóta sem szárnyalnak a kékek, azért egységesebb alakulat benyomását keltik. Ami a formájukat illet, nos, veretlenségüket másfél hónapja őrzik Terryék, ugyanakkor sok pontot elhullajtottak. A Stamford Brindge-en remizett a WBA és az Everton is, és mai ellenfele is. Másfél hete fontos rangadón diadalmaskodtak Diego Costáék az Emirates-ben, vasárnap pedig a Miltonnál arattak fölényes diadalt az FA Kupában (1-5). Idegenben 3-3-5 a mutatójuk, ezen is lehetne mit javítani. Pato kölcsönben érkezett Londonba, akár már a keretben is lehet a támadó a mai találkozón. Nem úgy Willian, aki megsérült.
Jó meccset várunk, amelynek a végén a vendégek örülhetnek. A Chelsea a holland menedzser érkezésével összekapta magát, és ma folytathatja a felzárkózást. Tippünk ennek megfelelően: 2-es!

Lazio-Napoli +2,5! 2!

Két rutinos tréner taktikai csatájától gólokat és vendég sikert várunk!
A Lazio 32 pontjával a 8. helyről várta a 23. játéknapot. A halványkékek az Olimpicóban 6-3-2-es mérleget hoztak össze, a rettenetesre sikeredett november után viszont ismét kiegyensúlyozottabban teljesítenek Pioli fiai. A Serie A-ban immár hét mérkőzés óta nem szenvedtek vereséget, a kupától viszont búcsúzni kényszerültek a Juve ellenében. A gárda a hétvégén Udinbe látogatott, és parázs találkozón végül megosztozott a pontokon a friuliai alakulattal (0-0). A keretben a kiállított Matri eltiltását tölti, Bisevac, Djordjevic, Radu, de Vrij, Biglia és Kishna sérült, Lulic viszont visszatérhet az eltiltásból.
A Napoli vezeti a tabellát, Maurizio Sarri alakulata 22 fellépésen 50 egységet húzott be. Insignéék félelmetes formában futballoznak hónapok óta! A bajnokságban dece,ber 6-án kaptak ki legutóbb (Bologna, 3-2), utána ikszeltek egyet a San Paolóban a Rómával (0-0), majd jött sorozatban hat győzelem, ezeken pedig 22-szer voltak eredményesek Higuainék! Vendégségben 6-3-2 Hamsikék eredménysora, az említett bolognai zakó mellett még a Sassuolónak adták meg magukat, az első fordulóban. A keret egyben van, friss sérült nincs.
A nápolyiak lendületben vannak, szórják a gólokat – és ma is várunk tőlük találatokat. A déliek a favoritok, de gólokkal is számolunk, legalább hárommal!

Olvasói sztorik