Hírek

Gólos hétkezdés

Spanyolországban és Hollandiában leltünk ma tutikra...

Deportivo La Coruna-Rayo Vallecano Mindkét fél betalál: IGEN!

A Depor stabil csapat, de a darazsak meglephetik a házigazdát – gólváltással számolunk!
Victor Sanchez vezetőedző stabil alakulatot pakolt össze La Corunában. A kék-fehérek a középmezpnyben tanyáznakm a forduló előtt a 8. pozíciót foglalták el 29 egységgel, a Riazorban 3-5-2-es mérleget produkálva (15-10). Hajlamosak egyébként is a remire, összességében már 11-nél járnak. A formájuk nem az igazi, két vereség után kettőt ikszeltek, közben viszont búcsúztak a Király Kupától. A társulat amolyan “egyszemélyes”, a támadósorban ugyanis Perez Lucas már 13 találatnál jár, és a Depor-drukkerek nagy örömére megtalálta ismét góllövőcipójét. A keret nem lesz teljes, elsőszámú kapusuk, German Lux ugyanis begyűjtötte 5. sárgáját, így p eltiltott lesz. Rajta kívül Catarbia (kp.) bevetése kérdéses, Celso Borges (kp.) viszont biztosan nem lesz ott a mai találkozón.
A darazsak életjelet adtak magukról a múlt héten: hosszú szünet után nyertek méghozzá nem is akárhogyan! Egy félidő alatt lerendezték a Celtát (3-0), a másodikban pedig már csak az előnyüket őrizték a fővárosiak. A játéknap előtt így a 17. helyre jöttek fel 19 ponttal – idegenben gyászos, 1-2-7-es sorral. Paco Jemez vezetőedzőnek vannak gondjai, két kapusa is sérült, és a középpályássorban sem számíthat Embarbára és Ebertre. A védelemben Rat marad ki – december közepén sérült meg a bekk.
A Rayo motivált lesz, és egyébként is hajlamos bevállalni a nyílt játékot. Ma gólt várunk tőle, de ismerve a védelmét, bizony hátul bennük van a hibapont. Az ősszel 1-3- lett a vége – ma is a gólváltásban látjuk az értéket. Mi erre fogadunk!

PSV Tartalék-Waalwijk 1! +2.5!

A hazaiak formába lendültek, gólerősek, ma is győzhetnek!
Az eindhoveniek második csapata stabilan teljesít a második vonalban. A középmezőnyben állomásozik, köszönhetően remek sorozatának: a piros-fehér-feketék zsinórban megnyertek három mérkőzést! Most 27 egység áll a nevük mellett, hazai sorukon viszont lenne mit javítani: 3-2-5 (16-26). Pascal Jensen vezetőedző fiai meglepetésre a múlt héten a sokkal esélyesebb Venlónál is győzni tudtak. A keret majdnem teljes lesz, egy védekező középpályást rendeltek csak fel a nagycsapathoz.
A Waalwijk a másodosztályú tagságért küzd, az utolsó előtti, mindössze 18 pontjuk van, vendégként pedig tragikusak: három iksz mellett hatszor kikaptak, gólkülönbségük a túrákon 6-24. A sárga-kékek az évet győzelemmel kezdték, de utána megint kikaptak, a múlt héten pedig csak remizni tudtak a szintén nem túl acélos Achilles ellen hazai pályán (1-1). Peter van den Berg vezetőedzőnek gondjai vannak a csapat összeállításakor, hiszen két kapusa is kidőlt a sorból. A házi gólkirály, Valpoort csereként szállt be a legutóbbi ütközetben.
Augusztus végén a Waalwijk pályáján 2-1-re nyert a PSV második csapata. Ma is a fiatalok sikerét várjuk, és még gólokat is, mondjuk legalább hármat!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik