Hírek

Gólok ellen, gólok mellett

A francia és a holland másodosztály felé vesszük ma az irányt...

Tours-Ajaccio -2,5! X!

Egyik brigád sem a látványos támadófutballjáról híres – ma sem lesz gólzápor…
Két középcsapat találkozik egymással a gall másodosztályban. A hazaiak a 10. helyen állnak 28 ponttal, teljesen átlagos hazai mérleggel (4-3-3). A góllövéssel hadilábon állnak a kékek, eddig 22 fellépésen 20-szor voltak eredményesek Tandiáék. Ugyanakkor a védelemre sem lehet panasz, hiszen csak 19-szer kapituláltak. Otthon, a Stade de la Vallée du Cher-ben 10-7 a gólkülönbsége. Az over/under mutatója 8/14. A formája szeszélyes. A keretben nincsen friss sérült, és eltiltás sem nehezíti Marco Simone munkáját a kezdőcsapat összeállításakor. Egy fontos középpályás, a gárda kapitánya visszatért legutóbb a 2-1-re elvesztett Auxerre elleni összecsapáson.
Az Ajaccio 24 egységgel a 14. helyen áll, a piros-fehérek még nem nyugodhatnak meg teljesen, hiszen közel állnak a veszélyes zónához. Ami a formájukat illeti, nos, Olivier Pantaloni fiai egészen jó passzban érkeznek a mai ütközetre, két meccset nyertek egymás után. Idegenben azért továbbra is haloványul teljesítenek Nouriék, mutatójuk mindössze (1-4-6). A gólkülönbségük 18-22, vendégként 6-15. Az over/under statisztikájuk 7/15. Sérült egy bekk, de ő már jó ideje nem bevethető.
A két alakulat rendre zárt hadrendben lép pályára. Ma sem lesz gólözön, a -2,5 jól hangzik, és egy másik szelvényen az X is vállalható opció…

Emmen-Telstar +2.5!

Jó formában vannak az alakulatok, ma is virgonckodnak majd a csatárok!
A házigazda nem szerepel rosszul a holland másodosztályban, jelenleg a 7. 31 ponttal, így minden bizonnyal tagja lesz a play offnak. Hazai mutatója igazán érdekes, öt siker, egy iksz és öt vereség. Viszont, amire alapozhatnak a piros-fehérek, az az elmúlt hetekben mutatott forma. Marcel Keizer alakulata ugyan egy vereséggel kezdte az évet, majd viszont győzött kétszer, ráadásul gólt sem kapott ezeken az összecsapásokon. A keretben két bekk sérült.
A társulat gólkülönbsége 36-33, otthon 21-18. Az over/under mérlege pedig 13/8.
A Telstar 23 egységgel a 16. pozícióban állomásozik, a piros-kékek vendégségben gyengék (2-1-8), ennek is tudható be, hogy nincs reális esélyük a felsőházi rájátszásra. A brigád gyengén fejezte be az óévet, majd az új esztendőt is pocsékul kezdte: jöttek zsinórban a vereség, ám legutóbb három ponttal tértek haza a sereghajtó otthonából (Almere 0-2). Michel Vonk vezetőedző is a támadófutballt preferálja, erről tanúskodik az alakulat gólkülönbsége: 30-37, idegenben 14-27. 15-ször játszottak over meccset, 6-szor maradtak mindössze 3 találat alatt. A keret hiányos lesz, két bekk sérült, egy középpályás eltiltott.
Az egymás elleni mérkőzéseik rendre gólparádét hoztak a közelmúltban: az utolsó 5 találkozójukon 21 találat született…
Ma is a gólokra megyünk rá, mert tuti, hogy hármat összehoznak a felek. Tippünk így: +2.5!

Olvasói sztorik