Hírek

Olasz B, holland II.

Gólok jöhetnek, és a vendég sem esélytelen...

Crotone-Cagliari Mindkét fél betalál: IGEN!

Az élcsapatok csatáján jöhet a gólváltás!
A Crotone nagyszerűen szerepel, 45 pontos, így a 2. helyen áll. Otthon igazán félelmetes, a 8-2-0-ás sorukhoz 23-4-es gólkülönbség párosul. A formára sem lehet panasz, legutóbb idegenből hozták el a három egységet. A keretben van hiányzó, egy középpályás sérült, de ő nem számít alapembernek.
A Cagliari 46 ponttal vezeti a Serie B-t, ám a szárdok vendégként azért nem sebezhetetlenek (4-3-3). A piros-kékek három győzelemmel zárták a tavalyi esztendőt, tehát a formára nem lehet panasz. A brigádban van két eltiltott (egy bekk és egy támadó), egy ötgőlos csatár sérült, valamint a kezdp kapus is (Sau és Strorari). Egy másik középpályás ugyancsak kidőlt hetekre. Massimo Rastelli vezetőedzőnek tehát van gondja bőven…
A Crotone otthon nagyon erős, a támadófocit erőlteti, ebben pedig partnere lehet a Cagliari. A gólváltás tűnik a legértékesebb opciónak, mi erre fogadunk!

FC Oss-Venlo 2!

Noha az Oss is jól tolja mostanában, az élvonalba vágyó Venlo ellen nem lesz esélye.
A házigazda a 13. helyről várja a folytatást, 21 pontja van. Otthon halványabb, mint idegenben, saját közönsége előtt csupán 2-3-4-es mérleggel rendelkezik. A formája bizakodásra adhat okot, a 2015-ös évet négy iksszel zárta, pénteken viszont nem kis meglepetésre nyerni tudott Emmenben (0-2). A keretben egy középpályás sérült immár huzamosabb ideje, de rajta kívül teljesnek tekinthető az állomány.
A Venlo 40 egységgel immár a második a tabellán, vendégként is kimondottan erős, vonatkozó eredménysora 5-3-1. A sárgák büszkélkedhetnek a legjobb védelemmel, 19 fellépésen csak 15-ször zörrent meg a hálójuk. A gyengébb rajtot nagyszerű folytatás követte, legutóbbi hat bajnokijukat megnyerték Seuntjensék – a csatár már 18 gólt termelt. A minap a gyengécske Almere járt náluk, a házigazda 26 perc alatt lerendezte a legfontosabb kérdéseket, kialakítva a 4-0-ás végeredményt. A csapatban két középpályás eltiltott lesz, így Maurice Steijn vezetőedzőnek azért bele kell nyúlnia a kezdőcsapatába.
AZ ősszel nagy meglepetésre az Oss nyerni tudott fordított felállásban – most a vendégek nemes bosszút állnak ezért. A Venlo parádés passzban van, és a szériája folytatódik. Tipp ezért: 2-es!

Olvasói sztorik