Hírek

Irány a másodosztály!

Ma egy holland és egy francia mérkőzésnek jártunk utána...

Emmen-Oss +2.5!

Rendre elszabadult a pokol, amikor e két alakulat találkozott az elmúlt évtizedben – ma is sok találatot várunk!
Féltávhoz érve az Emmen a 7. helyről várhatja a folytatást, 18 fellépésen 25 pontig jutottak a piros-fehérek. Otthon szeszélyesen tolták (4-1-4), viszont általában általában gólgazdag mérkőzéseket játszottak (20-16). A formája decemberre pocsékká vált, két iksz mellett kétszer kikapott. Az over/under mérlegük 13/5. A keretben egy kapus sérült, egy belső védő eltiltását tölti.
Az Oss 18 egységgel a 15., az utolsó Waalwijkkal szemben viszont csak 4 pont az előnye. A gárda idegenben ép úgy teljesített, mint odahaza: 2-3-4 a mérlege. A decembert négy iksszel zárta, összességében pedig már hat játéknap óta veretlen. A társulat idegenben 10-14-es gólkülönbséget produkált, az over/under statisztikája pedig 11/7. A szakvezetés egy középpályásra (csapatkapitány) és egy bekkre nem számíthat sérülés miatt.
A két együttes eddigi meccsein rendre kiszakadt a gólzsák, és ma is erre az opcióra fogadunk. Három találat tuti, hogy lesz! Tippünk így: +2.5!

Dijon-Bourg Peronnas 1! +2,5!

A két legütősebb támadósorú alakulat csap ma össze. A hazaiak a favoritok, de a gólokról sem szabad megfeledkeznünk…
A Dijon menetel az élvonal felé, egyelőre csak a Nancy áll előtte, a piros-feketéknek 38 pontjuk van, ezt 20 bajnokin szerezték. A gólkülönbségük 35-18, hazai mérlegük pedig brutális: 7-2-1. Olivier Dall’Oglio jó munkát végez, és ha tartja jó formáját (legutóbbi kilenc meccsén csak egyszer kapott ki), úgy jövőre az élvonalban szerepelhet az együttes. A keretben nincs friss sérült, egy középpályás eltiltását tölti majd.
A Bourg Peronnas a középmezőnyben állomásozik, a kékek 29 pontjukkal a 8. helyről várják a folytatást. A gárdára az intenzív támadófutball a jellemző, gólkülönbségük 20 ütközet után 33-34. Idegenben azért kevésbé megy Sanééknek: mérlegül a túrákon mindössze 2-1-6. A formára nem lehet panasz, Hervé Della Maggiore fiai előbb továbbjutottak a kupában, majd 5-1-gyel küldték haza a Creteilt. A keretben nincs eltiltott.
A francia II-ben általában kevés gól esik, de e két együttes üde kivételt jelent. A hazaiaknak 12/8, a vendégeknek 13/7 az over/under mutatója. Ősszel, fordított felállásban 2-1 lett a végeredmény…
A Dijon a találkozó esélyese, a Stade Gaston Gerard-ban nem nagyon kímélik ellenfeleiket a piros-feketék. Ma is nyerhetnek, és várunk a meccsen még gólokat is – akár mondjuk hármat…

Olvasói sztorik