Hírek

Francia egy, francia kettő!

Ma a gallokhoz látogatunk el...

Bourg-Peronnas-US Creteil-Lusitanos Mindkét csapat betalál: IGEN! +2,5!

Bár a gall másodosztályban nem jellemzőek a gólgazdag meccsek, ma elszabadulhat a pokol a Stade Marcel Verchere-ben…
Herve Della Maggiore együttesének jót tett a bajnoki szünet, ugyanis a pontvadászatot két vereséggel zárta decemberben. A társaság így sem szégyenkezhet, ugyanis a 10. 26 egységgel, tisztes távolságból figyelve a kiesés elleni küzdelmet. Otthon egészen masszívak Sanéék, 6-1-3-as mérlegükhöz 19-14-es gólkülönbség társul. A támadójátékkal nincsen probléma, 28 gólt jegyeznek, viszont a védelem nem igazán stabil, és akkor még finoman fogalmaztunk: 33-szor mondott csődöt a hátsó alakzat. A francia másodosztályhoz képest üde színfolt a kék sereg, ugyanis az over-under mutatójuk 12/7. A keretben eltiltott nincsen, a téli játékosbörzén eddig egy kapust adtak kölcsön.
A Creteil 20 ponttal a 15., de idegenben nem rossz: 4-1-5-ös statisztikája figyelemre méltó. A gárda az elfogadható rajt után gödörbe került, jött is az edzőváltás december közepén, de egyelőre Laurent Roussey sem hozta meg a megváltást. Andriatsimáék kerete azért többre hivatott, és azért így is jó esélyük van a bennmaradásra. A keretben egy alaphátvéd eltiltását tölti majd, rajta kívül egy középpályás szerepeltetése kérdéses. A gólokkal – különösen idegenben – nem áll rosszul a Creteil, idegenben 13-17 a találati mutatója. Az over-under mérlege pedig 13/6…
Eddig egymás ellen háromszor találkoztak, és mindannyiszor jött a mindkét fél betalál opció. Ma is ebben látunk értéket, a bátrabbak pedig 2-szeres pénzért a +2.5-ös opciót is behúzhatják!

Paris Saint-Germain – SC Bastia Az 1. csapat nyer és a mérkőzésen több mint 2,5 gól születik!

A fővárosiak simán lerendezik a szigetlakókat…
Laurent Blanc csapata tulajdonképpen már most bajnoknak tekinthető, hiszen a féltávhoz érve csaknem 20 pontos előnnyel vezeti a tabellát. A piros-kékeknek 51 egységük van, otthon 7-1-0-ás mutatójukhoz 27-6-os gólkülönbség társul. Cavaniék ellenállhatatlanul nyomták a pontvadászatban, decemberben az Angers elleni idegenbeli pontvesztést három nagyon sima siker követte. A szünetben az Inter ellen is győztek barátságos meccsen, majd a kupéban is továbbléptek egy kiscsapat ellen. Nagyon hibapont nincs a társulat keretében, Pastore sérült, de ő mostanság nem számít alapembernek a gall fővárosban.
A korzikai brigád az alsóház tagja, 22 pontjával csak a 16 – nyugalomra tehát semmi ok a klubnál. A kékek idegenben borzalmasak, nyeretlenek, mutatójuk a túrákon 0-4-5, 5 gólra 14-et kaptak. Ghislain Printant vezetőedző alakulata önmagához képest nem zárta rosszul a tavalyi esztendőt, öt bajnokija közül csak egyet veszített el. A kupában a Sedan ellen léptek tovább. A keretben vannak hiányzók: egy középpályás eltiltott, két szélső és egy belső bekk sérült.
A PSG sikere borítékolható, viszont az 1,1 körüli szorzó nem kifizetődő. Viszont elnézve a hazai támadósort, simán jöhetnek gólok: ha lesz három találat, és abból többet szereznek a hazaiak, máris 1,48-szoros kifizetésnél járunk. Ez a verzió egy próbát mindenképpen megér…

Olvasói sztorik