Hírek

Három új magyar játékvezető került be a FIFA-keretbe

Karakó Ferenc, Legeza László és Szilágyi Norbert a nemzetközi keretben kezdheti az új esztendőt – írja a www.mlsz.hu.
A nemzetközi labdarúgó-szövetség nyilvánosságra hozta a 2016-os játékvezetői és asszisztensi FIFA-kereteket. A nagypályán továbbra is hatan büszkélkedhetnek a kitüntető címmel, közülük top játékvezetőnk, Kassai Viktor tagja a nyári, franciaországi Európa-bajnokságra készülő elitnek is. Vad II István, Bognár Tamás, Andó-Szabó Sándor és Farkas Ádám mellett immár Karakó Ferenc is FIFA-kerettagnak vallhatja magát.

A nemzetközi asszisztensi keret összetétele változatlan: Albert István, Berettyán Péter, Bozó Zoltán, Buzás Balázs, Erős Gábor, Lémon Oszkár, Ring György, Tóth Vencel, Varga Zsolt dr., Viszokai László.

Futsalban eddig két kvótával rendelkeztünk, ezúttal viszont háromra bővült a keret, így Kovács Gábor top játékvezetőnk és Farkas Balázs mellett Szilágyi Norbert veheti át a FIFA-jelvényt.

Strandlabdarúgásban Baghy Csaba pozíciója fix maradt, újoncként Legeza László készülhet megfelelni a kihívásoknak. A hölgyeknél minden maradt a régiben: Gaál Gyöngyi és Kulcsár Katalin az UEFA női top keretében, Urbán Eszterrel kiegészülve a három FIFA-játékvezető, asszisztensként Hima Andrea, Kulcsár Judit dr., Makkosné Petz Brigitta és Török Katalin várhatja a nemzetközi küldéseket 2016-ban is.

Olvasói sztorik