Hírek

Angol gólváltás, spanyol góliszony

Két bajnoki került ma terítékre...

Everton-Tottenham Mindkét csapat szerez gólt: IGEN!

Két gólképes csapat találkozik egymással a Goodison Parkban: mindkét háló megzörren legalább egyszer!
Az Everton csak a 11. 26 ponttal, a kék-fehérek teljesítménye eddig elmarad a várokozástól. Otthon nagyon gyengék, 3-3-4-es mutatóhoz 22-19-es gólkülönbség társul. Az ünnepi sorozatból nem jöttek ki jól Lukakuék, idegenben ugyan nyertek a szarkáknál, de otthon kikaptak a Stoke-tól és a Leicestertől is. Martinez menedzsernek lesznek hiányzói, a védelemben Oviedo, Jagielka, Browning és Hibbert, a középpályán Pienaar, McCarthy és Cleverley is kisebb-nagyobb sérüléssel bajlódik.
A Tottenham 35 pontjával a 4. helyről várja a folytatást, Pochettino mester fiai elkapták rendesen a fonalat: sorozatban három meccset nyertek Lameláék. Idegenben sem veszélytelenek, 4-4-1-es mérlegük erről árulkodik. A gárda támadószekciója erős, Kane-ék 33-15-ös gólkülönbséget hoztak össze 19 bajnokin. A keretben Dembele hagyott ki edzéseket, Mua Njie és Pritchard sérült.
Az Everton és a Tottenham egyaránt erős az előrejátékban – ennek megfelelően a gólváltás tűnik jó opciónak. Mi erre fogadunk!

Deportivo La Coruna-Villarreal -2.5!

Nem lesz gólözön a sárgák Riazorbeli fellépésén…
A hazaiak eddig várakozás felül teljesítenek, a csíkosak az előkelő 6. helyen állnak 27 egységgel, amelyhez 3-4-1-es hazai mutató párosul. Victor Sanchez vezetőedző nagyszerűen összerakta a galíciaiak védelmét: 17 bajnokin 16-szor kapituláltak Juanfranék. A társulat pazar formának örvend, október közepe óta nem kapott ki, az ünnepek előtt verte otthon az Eibart, majd fontos pontot hozott a Getafétől. Minden csapatrészben van hiányzó, leginkább Celso Borges, a középpályás kimaradása érzékeny veszteség.
A Villarreal 33 ponttal a 4., a sárga tengeralattjáró vendégként azért sebezhető (3-2-3). Sorianóék elkapták a fonalat, négy bajnokit húztak be zsinórban, a legutóbbi három fellépésükön pedig nem kaptak gólt. A védelemben lehet két fontos hiányzó, Costa és Bailly bevetése kérdéses – mindketten 13-13 alkalommal szerepeltek a hátsó alakzatban.
A Depoernak 6/11, a Villarrealnak 7/10 az over-under mutatója. Ma sem várunk sok találatot, az ez érzésünk, hogy nem jutnak el három gólig a felek. Tippünk így: -2.5!

Olvasói sztorik