Hírek

Városok csatája

Botlanak a rókák?

Leicester City-Manchester City 2!

A rókák botlottak a minap, könnyen lehet, hogy ma is pont nélkül maradnak…
Ranieri mester csodát tett a rókákkal. A Leicester pazarul kezdett, majd még jobban folytatta! Vardyék csak nem akarnak kipukkadni, így 18 fordulót követően 38 egységgel vezetik a Premier League-et! A kék-fehérek otthon 5-2-1-es mérleget produkáltak, egyetlen vereségüket még szeptemberben az Arsenaltól szenvedték el. Összességében is csak kétszer kaptak ki, a minap az Anfielden maradtak alul 1-0 arányban. A keret szűkös, Drinkwater és Schlupp sérült, Vardy és Mahrez is hagyott ki edzéseket – az ő pótlásuk nem egyszerű feladat.
A Manchester City jelenleg a 3. a tabellán 35 ponttal. Touréék vendégként nem feltétlenül erősek, 3-2-3-as mérlegük legalább is erre utal. A formájuk sem egyenletes, legutóbbi négy bajnokijuk közül kettőt nyertek, kettőt elveszítettek. Az állományuk viszont lényegesen erősebb és mélyebb. Sérült Zabaleta és fernandao, Nasri visszatérhet, Agüero pedig ott lehet a mérkőzésen.
Azt gondoljuk, hogy a kiscsapat kifulladhat a sorozatterhelés hatására. Ezt kihasználhatja a Manchester City, és elhozhatja a pontokat a King Power Stadium-ból! Tippünk így: 2-es!

Olvasói sztorik