Hírek

Angol kaland…

Van, ahol gólváltást várunk, van, ahol hazai győzelmet...

Watford-Tottenham Mindkét fél betalál: IGEN!

Rangadót rendeznek a Vicarage Road-on: a gólváltás jó választásnak tűnik!
Várakozáson felül teljesít eddig a sárga-piros alakulat. Quique Flores menedzser a 7. 29 egységgel, otthon 4-2-3-as mérleget hozott össze. A formája parádés, Ighaloék négy bajnokit húztak be zsinórban, két napja pedig értékes pontot hoztak a Stamford Bridge-ről (Chelsea, 2-2). A jó szereplésben közrejátszott az is, hogy a keret szinte teljes, a meghatározó futballisták bevetésre készen állnak.
A Tottenham 32 ponttal már a 4., Pochettino mester alakulata idegenben 3-4-1-es a mutatója, ami azért erőt sugall. Vendégségben egyetlen vereségét még a nyitó fordulóban, az Old Traffordon szenvedték el a sarkantyúsok. Kane-ék jól mennek, az összképet egy Newcastle elleni hazai vereség rontotta el némiképpen, de a Boxing Day-en már megint a szebbik arcát mutatta a társulat: magabiztosa, 3-0-ra verték a Norwichot. A keret nem lesz teljes, Dembele épp a kanárik ellen sérült le, Clinton Mua Njie és Rose továbbra sem bevethető.
Két, jó formában lévő együttes találkozik ma: a vendégek állománya erősebb, nem lepődnénk meg, ha Lameláék elhoznák a pontokat, ugyanakkor a házigazdában is van potenciál. A gólváltás simán benne van a pakliban, mi erre fogadunk!

Middlesborough-Sheffield Wednesday 1!

Vajon képes lesz-e megállítani a száguldó piros-fehéreket a sheffieldi együttes? Nem gondoljuk…
Aitor Karanka menedzser együttese egyértelműen a feljutás egyik esélyese. Stuaniék jól erősítettek a nyáron, és eddig jönnek az eredmények is. Jelenleg a 2. helyen állnak 46 egységgel, a Riverside Stadionban 8-2-1-es, igencsak félelmetes sort produkálva. November eleje óta nem találtak legyőzőre, a karácsony előtti időszakot pedig győztes rangadókkal töltötték. A keret erős, eltiltott nem lesz, és friss sérülés sem okoz gondot.
A Shaffield is jól teljesít az idei kiírásban, akár még a play off-ra is jók lehetnek a kék-fehér-feketék. Jelenleg a 7. 36 ponttal, idegenben 2-5-4-es teljesítménysort produkálva. A formájukra sem lehet panasz, Carlos Carvalhal menedzser alakulata két ontos meccset nyert meg hazai környezetben. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült immár huzamosabb ideje.
A Middlesborough nagyon erős, otthon különösen, és ma a baglyok sem tudják megállítani Nugentéket. A pontok a Riverside Stadionban maradnak! Tippünk így: 1-es!

Olvasói sztorik