Hírek

Karácsonyi angol tippek

December 25. nagyjából eseménytelenül telik sportfogadás terén, szombatra azonban angol meccsekkel érkezünk.

Minden kedves sportfogadónak békés ünnepeket kívánunk!

Tottenham – Norwich 1!

Kétségtelen, hogy a Tottenham együttese óriási esélyt kapott a top4-be (vagyis a BL-helyekre) kerülésre azáltal, hogy a Chelsea, a Pool és a MU is botladozik a szezonban. Ennek megfelelően ott is van az élbolyban a londoni csapat 29 ponttal, de a szoros mezőny miatt 1-1 rossz eredménnyel könnyen lecsúszhatnak. A nevük mellett szereplő 2 vereség szépen fest, viszont a 8 döntetlennel máris rengeteg pontot hullajtottak el. A legutóbbi fordulóban a Southampton otthonában aratott 2-0-s sikerrel sikerült megtörni a három meccses nyeretlen szériát. Kane ismét remek formában játszik és mellette Alli is szépen hozta a gólokat az utóbbi meccseken. A Kane-Rose-Mason hármas játékára van némi sansz ezen a meccsen, N’Jie és Pritchard viszont továbbra is harcképtelen.
A Norwich a liga egyik kiesőjelöltje az angol szakírók szerint, a legutóbbi fordulóban azonban óriási meglepetésre 2-1-re nyert a MU otthonában. Előnye így is csupán 2 pont a kieső helyen állókkal szemben, ráadásul vendégként még mindig csak 2-2-5 sort tud felmutatni. A MU elleni szép idegenbeli eredmény mellett ott van azonban a Newcastle otthonában kapott 6 gól, de a nagyok közül a City és a Chelsea is verte őket. Jarvis és Wisdom a két sérült játékos a vendégeknél.
A Tottenham otthon kifejezetten erős csapat, mindössze 7 gólt kaptak 9 hazai meccsükön, így tehát a meglehetősen defenzív Norwich gárdájának nem lesz egyszerű feladata. Vélhetően a kontrajátékra építenek majd a vendégek és ha ezeket sikeresen tudja hatástalanítani a Tottenham, akkor könnyedén realizálhatja a két gárda közti valós erőbeli különbséget. Esik is a hazaiak sikerére adott odds, a Tippmixen még 1,50 körül megéri elcsípni!

Chelsea – Watford 1!

Mint ismert, a Chelsea megvált Mourinho mestertől, a csapat irányítását pedig Guus Hiddink vette át, akivel az első bajnokit meg is nyerte a társaság a Sunderland ellen (3-1). Most jöhet az a Watford, amely pozitív csalódás ebben a szezonban, zsinórban 4 győztes meccse van és a tabella 7. helyéről várhatja a folytatást. Legutóbb épp Bogdánékat verte a vendég csapat, előtte azonban 3 könnyedebb ellenfél volt az étlapon: a Norwich, a Sunderland és az Aston Villa. A Chelsea címvédőként komoly csalódás, de talán most már elindul felfelé a tabellán. Otthon 4-1-4 mérleggel áll, tehát pontjai jelentős részét saját közönsége előtt zsebelte be. Nem kérdéses a két együttes közti tudásbeli különbség. Ha a Chelsea tudja hozni azt a játékot, amelyet a legutóbbi fordulóban mutatott, akkor megszakíthatja a Watford nyertes szériáját.

Olvasói sztorik