Hírek

Irány a Serie B és a Török Kupa!

Nem sok fogadható meccs akad csütörtökön, Olaszország és Törökország felé vesszük az irányt...

Salernitana – Caglairi, mindkét csapat szerez gólt IGEN!

A hazaiak a kiesés ellen, a vendégek a feljutásért harcolnak. A bordó-feketék otthon nem rosszak, 4-2-3-as a statisztikájuk, vendégként viszont méh nyeretlenek. Az utóbbi hetekben mindent játszottak, saját stadionjukban legyőzték az Ascolit, majd kikaptak Modenában. A Cagliari a második volt a forduló előtt, a visszajutást a Serie A-ba teljesítheti a szárd csapat. 40 pontos, viszont vendégként nem meggyőző (3-3-3). A csapat győztes rangadó után látogat Salernóba (Bari, 2–1). Mindkét csapatnak fontos lenne a pontszerzés, és ezt rúgott gól nélkül nem sikerül teljesíteniük. Egyszer-egyszer megzörög majd a háló.

Bursaspor – Eskisehirspor 1!

A török ligakupa B-csoportjában két első osztályú csapat találkozik. Ebben a kiírásban hajlamosak az edzők nem a legjobb összeállításban pályára küldeni csapatukat – ma is ezt várjuk. Az első kört sikerrel vette mindkét gárda, jó eséllyel is pályáznak majd a továbbjutásra.
A hazaiak mellett szól, hogy nem olyan régen edzőt váltottak, így a futballisták minden bizonnyal motiváltabbak lesznek. Az Eskisehirspor a bajnokságban sereghajtó, minden bizonnyal kiesik a Superligából. Idegenben még pontot sem szerzett. Ma sem várható tőle áttörés, a zöld-fehérek sikerével ér véget a találkozó.

Olvasói sztorik