Hírek

Gólok mindenhol!

Ma irány a holland II. és a Premier League!

Jong Ajax-Volendam +2,5!

Gólokban gazdag meccset várunk ma este!
A holland II-ben két középcsapat találkozik egymással: a 14. fogadja az 5. helyezettet. Az amszterdamiak 18 egységnél járnak, otthon nem nagyon kapnak ki, viszont ritkán győznek: 2-5-1-es mérlegükhöz 13-8-as gólkülönbség társul. A formájuk nem az igazi, egy Waalwijk elleni idegenbeli sikert leszámítva túl sok örömük nem volt mostanság. Legutóbb a Den Bosch-nál kaptak ki derekasan (3-0). Jaap Stam vezetőedző egy belső bekkre nem számíthat, a kezdőcsapat tagjai bevethetőek.
A Volendam a nagyszerű szezonkezdés óta már többet botladozik, le is csúszott a tabellán, most 31 egységével az 5. Tuypék idegenben sem rosszak (4-2-2), de a teljesítményük hullámzó, legutóbbi három fellépésükön minden kimenetelt játszottak. A támadószekció rendben van, gólkülönbségük 33-16. A keretben a csapatkapitány sérült, ő alapember lenne a középpályán.
A két alakulat rendre gólzáporos mérkőzéseket vív egymással. Ma is ebben látjuk leginkább a fantáziát. Hármat összehoznak a felek! Mi erre fogadunk: +2.5!

Arsenal-Manchester City Mindkét csapat betalál: IGEN!

A Premier League rangadóján nem maradnak érintetlenek a kapuk!
Arsene Wenger alakulata jó formában várja a mai ütközetet. Az ágyúsok két bajnoki sikert könyveltek el egymás után, verték a Sunderlandot és az Aston Villát is. A BL-ben továbbjutottak, pedig nem kezdték jól a sorozatot. A bajnokságban 33 egységgel a 2. helyen állnak, a Leicester mögött 5 pont a lemaradásuk. A keretben továbbra is bőven van sérült, Cazorla, Arteta, Coquelin, Wilshere, Rosicky és Welbeck kimarad, viszont Alexis Sanchez visszatérésére van némi esély. Otthon 4-2-1-es a mérlegük, legutóbbi öt hazai bajnokiján mindig betaláltak a piros-fehérek.
A Manchester City is jó passzban van, a BL-ben a kékek is továbbjutottak, és győztek a múlt heti bajnokijukon (Swansea, 2-1). Agueróék a 3. helyen tanyáznak 32 ponttal, vendégként viszont nem meggyőzőek (3-2-2). Pellegrini Zabalétára, Kompanyra, Nasrira és Fernandóra nem számíthat, Aguero viszont ott lehet a fontos bajnokin.
A rangadón nyílt, bátor játékot várunk mindkét együttestől, mivel a döntetlen egyik félnek sem lenne megfelelő. Azt gondoljuk, hogy a kapuk legalább egyszer mindkét oldalon megzörrennek!

Olvasói sztorik