Hírek

Ha hollandok, akkor gólok!

Ma nem unatkozunk, az tuti!

Sparta Rotterdam-MVV +2.5!

Minden kétséget kizáróan jönnek ma a gólok Rotterdamban!
Pazar formában van a listavezető: a Sparta 39 egységével meglógott a mezőnytől, előnye immár 5 pont a Venlóval szemben. A piros-fehér-feketék otthon hibátlanok, mind a 8 mérkőzésüket megnyerték, gólkülönbségük a Het Kasteel-ban 24-8. A keret majdnem teljes lesz, friss sérült nincs, csak két bekk és egy középpályás sérült, de ők már régóta. A formájuk nagyszerű, október eleje óta nem kaptak ki, hét fellépésen 19 pontot kasszíroztak. Over/under mérlegük 13/4.
A Maastricht a 8. 25 ponttal, esélyes a rájátszásra. Idegenben nem is rosszak, mérlegük 4-1-3. Egyre jobb passzban vannak, legutóbbi két bajnokijukat megnyerték, és rúgtak 9 gólt. 12/5 az over-under statisztikájuk. A keretük nem lesz teljes, egy kezdő középhátvéd eltiltását tölti majd, egy másik belső bekk pedig sérült…
Tavaly 4-1-re nyert a Sparta – az idén is el tudunk képzelni valami hasonló eredményt. Mindenesetre nagyon bízunk a találatokban, mi erre fogadunk: +2.5!

Almere City-NAC Breda +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

A kiscsapat edzőt váltott, a Breda visszajutna az élvonalba – gólváltással számolunk…
Az Almere kutyául szerepel a holland kettőben, az utolsó előtti 14 egységgel – csak eggyel előzi meg a Waalwijket. Otthon 2-2-3 (12-14), legutóbb október végén nyert otthon. A klubnál megelégelték a gyenge teljesítményt, edzőt váltottak, érkezett átmenetileg Marco Heering, akivel a múlt héten idegenben meglepetésre nyertek a fehér-pirosak (3-4, PSV Junior). Oosték egyébként igencsak gólképesek, 15/2 az over/under mutatójuk. A múlt héten lesérült a bajnokin egy kezdő hátvédjük, rajta kívül egy középpályás nem bevethető. Gólkülönbségük 28-40 – a második legtöbb gólt ők kapták a mezőnyben.
A NAC visszajutnak az élvonalba, ehhez azonban kiegyensúlyozottabb teljesítményre lenne szükség a sárga-feketéktől. A Csak az 5. helyen állnak 30 ponttal, vendégként 4-2-2-es mutatóval. A formájuk szeszélyes, két siker után a múlt pénteken rangadót buktak otthon a Go Ahead-del szemben (0-1). Arsékban van potenciál, 38 rúgott gólnál járnak, viszont továbbra is “hullámoznak” – képesek bárkitől kikapni. A társulat 12/-ös over/under mérleget produkált, tehát nem lehet az ő meccseiken sem unatkozni. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült.
A bredaiak a találkozó esélyesei, viszont a házigazda edzőt váltott, így lehet, hogy kitart még a lendülete. Gólváltást várunk az ütközettől!

Olvasói sztorik