Hírek

Elvették Nikolics gólját, marad a 20 találat – VIDEÓ

Vécsei is kapott 10 percet Olaszországban. Légiós-körkép.

A lengyel bajnokság két magyar érdekeltségű, Európa Liga-búcsúzó csapata, a Lech Poznan és a Legia Warszawa is vasárnap lépet pályára.

A Lovrencsics Gergőt, Kádár Tamást és Holman Dávidot is soraiban tudó címvédő Lech a Zaglebie Lubin ellen kapaszkodott feljebb a tabellán. 2-0-ra nyertek. Kádár végig játszott, a többiek keretben sem voltak.

A húszgólos Nikolics Nemanja vezette második Legiára a listavezető Piast Gliwicze elleni hazai rangadó várt. A magyar csatár természetesen ezen a mérkőzésen is betalált. A végeredmény 1-1 lett.

FRISSÍTVE: A gólt végül nem Nikolicsnak “könyvelték”, hanem öngólként került a jegyzőkönyvbe.

Gulácsi Péter és Kalmár Zsolt együttese, az RB Leipzig az FSV Frankfurtot fogadta a német másodosztály 18. fordulójában. 3-1-re nyertek. Egyik magyar sem lépett pályára.

A harmadik vonal huszadik körében Miriuta László csapata, az Energie Cottbus játszott vasárnap: az ellenfél a Hallescher volt. Az eredmény 1-1 lett.

Az olasz harmadosztály C-csoportjának 15. fordulójában Vécsei Bálint klubja, a Lecce a Paganese vendége volt. A magyar játékos a 79. percben állt be.

A Svájci Kupában a negyeddöntőket rendezik ezen a hétvégén. Vanczák Vilmos együttese, az FC Sion hazai pályán fogadta az FC Baselt. Vanczák nem játszott, csapata büntetőkkel ment tovább.

Olvasói sztorik