Hírek

Hajdú B. Istvánnak rangos díjat ért, hogy kikommentálta Geráékat az Eb-re

A Művészetek Palotájában megtartott pénteki díjátadón kiderült, hogy Hajdú B. István Prima Primissima díjat kapott, méghozzá a “Magyar sajtó” kategóriában.

A népszerű riporter további rajongókat szerzett zseniális közvetítésével a norvégok elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn. Egy biztos: a díj a lehető legjobb helyre került. Gratulálunk.

A 24.hu gyűjtése az extázisban lévő riporter visszavágón nyújtott produkciójáról.
A Himnusz után: Ha a magyar csapat olyan hibátlanul játszik, mint ahogy a Pénzügyőr Zenekar a Himnuszt, akkor olyan nagy bajunk nem lehet.
16. perc, a vezetést jelentő gólunkat követően: Az ellenfél kapusa, Nyland mondta azt Királyról, reméli, hogy esni fog az eső, mert akkor az a mackónadrág megtelik vízzel, megszívja magát és akkor talán Norvégiának könnyebb dolga van. Hát, most hagy ne kérdezzem meg, ki, vagy mit szív meg ezen a mai estén…
17. perc: Itt pedig Høgmo (nérvég szövetségi kapitány – szerk.). Csak nehogy megint gusztustalanul játsszunk, mert akkor megnyerjük 1-0-ra a meccset…
36. perc: Hát kezdem azt hinni, hogy jók vagyunk.
45. perc: Fújjuk már le ezt az első félidőt. Szép volt, jó volt, de elég volt belőle ennyi.
67. perc: Kádárt nem lehet átjátszani. Azt is mondhatnám, hogy a magyar védelemben a Kádár-korszakot éljük…
76. perc, Király hatalmas védése után: Pedersen és még ott a helyzet, Kirááááály! Nagy Ádám hozza ki a labdát… Ez Magyarország, itt a Király vasárnap nem nyit kaput! Zárva tartunk kérem!
81. perc: Böde még. Ej, ha fölrúgnák, de jó lenne! De nem. Egy pont. Böde kap egy sárgát. Meg szabad kvótát birkózásban Rióra… Az ébredő erő! Asszem labdára ment…
83. perc, a második gólunk után: Böde fejel a kapura. Góóól, góóól, góóóól! Bekerül a labda a kapuba. Ezt gólnak hívják! 2-0, eldőlt! Game over! Magyarország az Európa-bajnokságon!
90. perc: Mondhatjuk, hogy szökő évente születik egy ilyen kapus, és nem is hazudunk, mert 1976-ban, épp szökőév volt. De, hát bolondok napján született Király Gábor, április elsején.
93. perc, miután Carlos Velasco Carballo lefújta a meccset: Összesítésben 3-1. Bármilyen nyelven odaírják, Magyarország neve mögött több szám áll, mint Norvégia neve mögött. A norvégok sportszerűen kimennek a közönségükhöz, megköszönik a biztatást, de hason csúszni, ma norvég nem csúszhat. Csak, ha elindul halászni időben egy viking. De mit kell ezen magyarázni ennyit? 1-0, meg 2-1, az 3-1. Kész.
Olvasói sztorik